SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA SEVGİLİLER GÜNÜ

AVCILAR’DA SEVGİLİLER GÜNÜ
Bu haber 16 Şubat 2016 - 9:59 'de eklendi ve 421 views kez görüntülendi.

BENİM AŞKIM AVCILAR!
Avcılar Belediyesi Sevgililer Günü’nü “Benim Aşkım Avcılar” sloganıyla festival tadında kutladı.
14 Şubat Sevgililer Günü için birçok etkinlik organize eden belediye her yaştan sevgililere muhteşem bir gün yaşattı.
İSTANBUL MİLLETVEKİLİ EREN ERDEM DE COŞKUYA ORTAK OLDU
Avcıla’daki sevgililer günü etkinliğine CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem de katılarak belediye başkanı Dr. Handan Toprak ile birlikte vatandaşlara gül vererek günlerini kutladı.
SEVGİYİ PAYLAŞTILAR
‘Benim Aşkım Avcılar’ sloganıyla 14 Şubat için Avcılar Belediyesi tarafından Havuz Meydanı’nda düzenlemeler yapıldı. Marmara Caddesinin bitiminden, Belediye önündeki Havuz Meydanı’na kadar olan alan, gece fenerlerle aydınlatıldı. Serilen kırmızı halı üzerinden sevgililer yürürken, çiftlere görevliler tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.
Meydandan geçenler çiftlerin fotoğraf çektirebilecekleri platformlarda ve Marmara Caddesi boyunca yerleştirilen büyük karton kalpler ve karakterler önünde fotoğraf çektirdiler. Hazırlanan dilek ağacına kurdele bağlayarak iyi niyet dileklerinde bulundular.
BAŞKAN TOPRAK: “HER YAŞTAN İNSANIMIZLA SEVGİYİ PAYLAŞIYORUZ”
Avcılarlıların 7’den 70’e yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak kadınlara gül hediye etti. Başkan Dr. Handan Toprak yaptıkları etkinliklerle sevgiye dikkat çekmek istediklerini belirterek; “Herkes ailesiyle burada, her yaştan yedisinden yetmişine hep birlikte bu sevgi ortamını paylaşıyoruz. Her şey insanı severek başlarmış. O yüzden biz Avcılar’da bir aile olarak, aile ortamında çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle, erkeğiyle, kadınıyla bu sevgi ortamında birbirimizle o küçük hediyelerimizi paylaşırken, bu güzel ortamda bugünün hatırası olsun, yaşantımızdaki bütün acılara, sıkıntılara ve problemlere biraz ara vererek, bu günü mutlu bir şekilde sevdiklerimizle kutlayacağımız bir an olsun istedik. Böyle bir zamanda biz sevgiye ve insanın insanı sevmesine dikkat çekmek istedik. Dünyadaki bütün kötülükleri sevgiyle yenebiliriz. Bu güzel günde bizimle olan Avcılarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA