SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA SANAYİCİ BULUŞMASI

AVCILAR’DA SANAYİCİ BULUŞMASI
Bu haber 11 Şubat 2016 - 21:40 'de eklendi ve 394 views kez görüntülendi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanışma ve istişare toplantısı Avcılar’da faaliyet gösteren şirket sahibi, iş adamlarını ve sanayicileri buluşturdu.
BAŞKAN TOPRAK: “GÖREVİMİZ, İŞLERİNİZİ KOLAYLAŞTIRMAK”
Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, sanayici ve işadamları ile bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, belediye hizmetlerini “Faaliyet Kolaylaştırıcı” olma anlayışı ile sunduklarını belirtti. Sanayici ve işadamlarının ekonomiye ve geleceğe yön veren kişiler olduğunu belirten Başkan Dr. Handan Toprak, yerel Yönetimlerin görevi sizin yaptığınız iş ve faaliyetleri kolaylaştırmaktır. Bundan sonraki hizmetlerimiz de bu yönde devam edecektir dedi.
BÖLGE İŞADAMLARINA ÇALIŞMALARLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI
“Açık, Şeffaf, Sosyal ve Toplumcu Belediyecilik”

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, konuşmasının devamında Avcılar Belediyesi’nin Sosyal Belediyecilik kapsamında yaptığı hizmetler ve projeler ile bundan sonraki gerçekleştireceği ve planladığı çalışmaların bilgisinin yer aldığı geniş kapsamlı bir sunum yaptı. Açık, şeffaf ve toplumcu belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini, yaptıkları faaliyetlerin hukuka, mevzuata ve evrensel ahlak kurallarına uygun olmak şartıyla ivedi ve çözüm odaklı olduğunu belirtti.
Başkan Dr. Handan Toprak konuşmasının sonunda toplantıya katılan iş ve istihdam sağlayan kuruluşlarına teşekkür ederek, “İlçemizde faaliyet gösteren iş ve istihdam sağlayan sanayi kuruluşlarının ilçemiz ve ülkemiz için en üst seviyede faydalı olmaları hepimiz için büyük önem arz eder. Şirketlerimiz ve sanayilerimiz ne denli aktif olursa ilçemiz ve ülkemizdeki istihdam da aynı seviyede ilerleyecektir” dedi.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK
Dr. Handan Toprak, tanışma ve istişare toplantısında sanayici ve işadamlarının sorularını yanıtladı. Avcılar’da faaliyet gösteren ekonomik kuruluşların görüşlerine önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Handan Toprak, sanayici ve işadamlarıyla belirli aralıklarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA