SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA ONLAR DA SAHİPSİZ DEĞİL

AVCILAR’DA ONLAR DA SAHİPSİZ DEĞİL
Bu haber 02 Ocak 2016 - 20:19 'de eklendi ve 375 views kez görüntülendi.

SOKAK HAYVANLARINA VE KUŞLARA YİYECEK DAĞITILDI
“Hayvan Dostu Belediyecilik” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediyesi, etkili kar yağışının ardından yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarını da unutmadı.
SOKAK HAYVANLARINDAN MARTILARA KADAR
Avcılar Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından, kardan ve soğuktan sokak hayvanlarının da olumsuz etkilenmemeleri ve yiyecek sıkıntısı çekmemeleri için bir dizi tedbir aldı. Avcılar Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerince sokak hayvanlarının bulunduğu alanlar tespit edilerek, ilçenin bir çok noktasına ekipler tarafından mama bırakıldı. Ekipler sokaklarda yaşayan kedi ve köpekleri kuru mama ile besledi. Güvercin ve martıları da unutmayan ekipler, kanatlı hayvanlar içinde besleme çalışması yaptı.
BAŞKAN TOPRAK: “ONLARI KIŞIN DA BESLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın kışın bu soğuk günlerinde aç ve susuz kalmamaları için Veteriner Müdürlüğümüzce çalışmalar yapılıyor. Sahipsiz sevimli dostlarımızın aç kalmaması ve soğuktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyotlarla kış mevsimi boyunca sokak hayvanlarını beslemeye devam edecek” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA