SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

AVCILAR’DA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ
Bu haber 31 Ekim 2015 - 7:52 'de eklendi ve 436 views kez görüntülendi.

CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYINDA AVCILAR TEK YÜREK OLDU
Avcılar’da düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı ile Cumhuriyetin 92.yılı ve Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
COŞKULU YÜRÜYÜŞ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, CHP Milletvekili Bilhun Tamaylıgil, CHP Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, Avcılar İlçe Yönetimi, CHP Avcılar Gençlik Kolları ve vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan fener alayında, binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle Marmara Caddesi Atatürk heykeli başlangıcından, Belediye Meydanı’na kadar yürüdüler.
Marşlar ve Cumhuriyet sloganlarıyla süren yürüyüşte, vatandaşların taşıdığı meşaleler Avcılar’ı aydınlatırken, bazı vatandaşlarda ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin penceresinden marşlara eşlik etti.
BAŞKAN TOPRAK CUMHURİYET’İN ÖNEMİNİ ANLATTI
Belediye Meydanında toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Emperyalist işgale karşı halkımızın vermiş olduğu Kurtuluş Savaşı’yla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk ordusu bütün dünyada topraklarımıza karşı verilmiş olan işgali yenmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin 92. Yılı ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA