SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA BİR YALAN İDDİA DAHA

AVCILAR’DA BİR YALAN İDDİA DAHA
Bu haber 21 Temmuz 2016 - 10:14 'de eklendi ve 532 views kez görüntülendi.

BU SEFER “OHAL’İ” BAHANE ETTİLER
Cumhuriyet gazetesinin Web sitesinde yer alan haber şöyle:
“OHAL’in ilk yasağı işçilere”
“Avcılar’da, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne hizmet veren taşeron firmadan 80 gün önce Belediye-iş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle çıkarılan işçilerin belediye binası önündeki eylemi sürerken bu defa “OHAL” gerekçesiyle direniş çadırı açtırılmadı.
İşçiler tarafından açıklamada “Avcılar’da zabıtalar OHAL’i gerekçe göstererek direniş çadırımızı açtırmamıza izin vermiyorlar” denildi.
Ayrıca işçilerin, çadır açmalarına yönelik belge istenildiğinde polis amirinin yetkililere “Bugünlük birbirimizi idare edelim” dediği ortaya çıktı.”
BELEDİYE YALANLADI
Bu haber üzerine bilgi aldığımız Avcılar belediyesinin yetkilileri “Öyle bir müdahalemiz söz konusu değil” yanıtını verdiler.
BUGÜNE KADAR HİÇ BİR MÜDAHALE OLMADI…
İşten çıkarılan taşeron çalışanlarının yaklaşık üç aydır devam eden eylemlerine belediye tarafından hiç bir müdahale yapılmadığı gibi emniyete de böyle bir talepte bulunmadı.
BAŞKAN YOPRAK, MÜDAHALE DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERDİ
Avcılar belediye başkanı Dr. Handan Toprak belediye’ye gelirken ve ayrılırken eylemci işçilere selam veren bir yaklaşım sergilemiş ve işçilere yeni bir iş konusunda çözüm önerileri getirmişti.
(FOTOĞRAFLAR Cumhuriyet gazetesinden alınmıştır)
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA