SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI

AVCILAR’DA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI
Bu haber 21 Kasım 2015 - 15:04 'de eklendi ve 489 views kez görüntülendi.

BAŞKAN HANDAN TOPRAK ÖĞRENCİLERE DİŞ FIRÇASI VE DİŞ MACUNU DAĞITTI
Avcılar’da Öğrencilere Diş Fırçalama Alışkanlığı Kazandırılıyor
Avcılar Belediyesi, çocukların diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları amacıyla, “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde okullarda öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.
BAŞKAN TOPRAK OKULLARI ZİYARET ETTİ
Avcılar Şehit Şerife Bacı ve Leyla Bayram İlkokulları’nı ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle öğrencilerin diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları amacıyla diş macunu ve diş fırçası hediye ettiklerini belirterek çocuklardan dişlerine gereken önemi vermelerini istedi.
TOPRAK: “AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KÜÇÜK YAŞLARDA ALIŞKANLIK EDİNMELİDİR”
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, kitap okuma, diş fırçalama ve temizlik gibi alışkanlıkların küçük yaşlarda kazanılan alışanlıklar olduğunu söyledi. Öğrencilerin hem sağlıklı dişlere sahip olması hem de diş fırçalama alışkanlıklarını sürekli hale getirmek için “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”nda öğrencilerimizi ziyaret ederek onlara diş macunu ve diş fırçası hediyelerini sunuyoruz dedi.
“GÜNDE EN AZ İKİ DEFA DİŞ FIRLAMAK GEREKİYOR”
Her iki okulda da diş sağlığı ve bakımı hakkında öğrencilere bilgiler veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “İnsanın ağzı vücudun dışarıya açılan penceresidir. Büyürken kendimizi hastalıklardan uzak tutmak bizim için en önemli hadisedir. Her türlü protein ve vitaminler vücudumuza ağzımızla giriyor. Ağzımızı temiz tutmak için bezlere aynı zamanda estetik güzellik veren dişlerimizi temiz tutmamız lazım. O nedenle dişlerimizi her gün sabah kalktıktan sonra ve akşam yemeğini yedikten sonra ilk 20 dakika içerisinde mutlaka fırçalamalıyız” dedi.
ÇOCUKLAR BAŞKAN’A SÖZ VERDİLER
Diş macunu ve diş fırçası hediyelerini alan öğrenciler, dişlerini düzenli olarak fırçalayacaklarına dair Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a söz verdiler. Avcılar Belediyesi tarafından “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası”nda diğer okullarda da öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye edilecek.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA