SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR KAR’A TESLİM OLMADI

AVCILAR KAR’A TESLİM OLMADI
Bu haber 02 Ocak 2016 - 20:56 'de eklendi ve 416 views kez görüntülendi.

İLÇEDE 24 SAAT KAR MESAİSİ
Avcılar Belediyesi etkili olan kar yağışıyla birlikte, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına karla mücadelede kesintisiz olarak çalışma yaptı.
AMAÇ VATANDAŞIN RAHAT ETMESİ
Avcılar Belediyesi, etkili kar yağışı ile birlikte, olumsuz kış şartları ve buzlanmaya karşı önlem alarak ekipleri acil durum haline geçirdi. Kar yağışı sebebiyle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladı. Çalışmalar kapsamında ilçenin 10 mahallesinde yollarda kar kürüme, tuzlama çalışması yapılırken, çok sayıda personelde insan yoğunluğunun olduğu alanlarda kar temizleme çalışması yaptı.
KESİNTİSİZ HİZMET
Avcılar’da karla mücadele çalışmasında tüm ana arter ve ana arter niteliğindeki yollarda kar kürüme ve tuzlama çalışması yapıldı. İlçedeki trafiğe kapalı sokaklarda, yaya sirkülasyonunun fazla olduğu meydan ve caddelerin kaldırımları ile cami, okul ve hastane çevrelerinde kar kürüme, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Avcılar Belediyesi olumsuz hava koşullarıyla mücadele kapsamında birçok personel, ekip ve ekipmanlarla kesintisiz hizmet veriyor. Belediye tuz ekibi gece boyunca şehrin ara arterleri başta olmak üzere ilçe genelinde tüm yolları tuzlayarak meydana gelebilecek kazaları önlemiş oldu. Avcılar Belediyesi ayrıca acil durumlarda kullanılmak üzere kamu kurumlarına çuvallanmış tuz dağıttı.
BAŞKAN TOPRAK: “SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”
Olumsuzluk Yaşanmaması İçin Günün Her Saati Çalışıyoruz
Kış mevsimi için hazırlık çalışmalarını önceden tamamladıklarını ve AKOM tarafından yapılan uyarıyla birlikte geniş çaplı tedbirler alarak ekipleri acil durum haline geçirdiklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerin günün her saatinde kesintisiz olarak hizmet verdiğini ifade etti.
Araç sürücülerini de araçlarına kar lastiği ve zincir takması konusunda uyaran Başkan Dr. Handan Toprak, “Ana arter yollar başta olmak üzere, bağlantı yolları ve ana arter niteliğinde bulunan sokaklar, kamu kuruluşları, okullar, sağlık ocakları, hastane gibi kamusal alanları kontrol altına aldık. Karla mücadele kapsamında bu bölgelere öncelik veriyoruz. İlçemizde hayati önem taşıyan ulaşım ve yaşam şartlarının sağlıklı şekilde sağlanmasına yönelik çalışmalarımı sürdürüyoruz. Avcılarlı hemşehrilerimiz acil durumlarda bize 444 69 89 numaralı telefonumuzdan günün 24 saati ulaşabilirler” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA