SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR ÇOCUK KULÜPLERİNİN MEZUNLARI

AVCILAR ÇOCUK KULÜPLERİNİN MEZUNLARI
Bu haber 16 Haziran 2016 - 11:30 'de eklendi ve 386 views kez görüntülendi.

KEN EVLERİNDEKİ ÇOCUK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALDI
Milyonlarca öğrenci Cuma günü karne almaya hazırlanırken, Avcılar Belediyesi’ne bağlı Çocuk Kulüpleri öğrencileri karnelerini bir gün önceden aldılar.
ÇOCUK KULÜPLERİNDE 3-5 YAŞ GRUBU ÇOCUKLAR HAYATA HAZIRLANIYOR
Avcılar Firuzköy Kültür Evi, Firuzköy Kent Evi ve Tahtakale Kent evinde 3–5 yaş grubundaki çocukların ilgi, ihtiyaç ve gelişim özelliklerini göz önünde bulundurarak, fiziksel, bilişsel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini sağlayacak uygun koşulların hazırlanması amacıyla açılan kurslarda eğitim alıyorlar.
BAŞKAN TOPRAK: “ÇOCUKLARIMIZ, DERSLERİNE ANDIMIZ’I OKUYARAK BAŞLIYORLAR
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, çocuk kulüplerinde bir dönem eğitim veren köy enstitülerini örnek alan anlayışla eğitim verdiklerini söyledi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, modern ve çağdaş bir kent olma yolunda hızla ilerleyen Avcılar’ın eğıitim ve kültür, sanat faaliyetleri ile büyümeye devam ettiğini belirterek şöyle dedi: “Çocuk Dostu Belediyecilik’ anlayışıyla çocuklarımızı sanat ve bilimin ışığında yarınlara hazırlamaktayız. Daha fazla çocuğumuza ulaşmak ve eğitim vermek için ilçemiz genelinde Çocuk Kulüplerimizi açmaya devam edeceğiz. Çocuk Kulüplerimizde eğitim gören çocuklarımız derslerine Andımız’ı söyleyerek başlıyorlar. Onlar; küçüklerini sevmek, büyüklerini saymak üzere ant içen bir ulusun evlatlarıdır. Gözleri ışıl ışıl parlayan, umudumuz olan çocuklarımızın Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden ve devrimlerine sahip çıkan bireyler olmalarını hedefliyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımızı bize emanet eden velilerimize ve miniklerimizi özveriyle eğiten değerli öğretmenlere teşekkür ediyorum.”
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA