SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

AVCILAR: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Bu haber 03 Temmuz 2016 - 13:31 'de eklendi ve 453 views kez görüntülendi.

AVCILAR RAMAZAN’I AYNI SOFRADA BİTİRDİ
Avcılar Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ‘‘10 mahallede İftar Sofrası ve Biz Büyük Bir Aileyiz’’ sloganı ile düzenlenen iftar programları yoğun ilgi gördü.
CİHANGİR MAHALLESİNDE BİRLİK SOFRASI
Cihangir mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, birliktelik ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini diledi. Toprak, “Bu akşam, burada, aynı sofrada, hep beraber, bir lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. En büyük dileğimiz terörün olmadığı,şehit haberleri almadığımız huzur içinde yaşayacağımız günlerdir” dedi.
BAŞKAN TOPRAK TAHTAKALE’DEN DÜNYA’YA MESAJ VERDİ: “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİDEN BİR ULUSUN EVLATLARIYIZ”
Tahtakale Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası alanında hazırlanan iftar sofrasında konuşan Handan Toprak, “Biz büyük bir aileyiz. Avcılar, bütün dünyaya mesaj veren bir kenttir. Bütün Ramazan akşamlarını mahallelerde birlikte aynı sofraları paylaşarak geçirmektedir. Birbirini seven, 1999’da büyük acıyı yaşamış bir kent olarak birbirimizin kıymetini bilmekteyiz. O nedenle de bundan sonra çalışırken de yaşarken de beraber her anını geçirmek üzere küçüğünden büyüğüne hep birlikte olan bir kentiz. Çünkü biz, küçüklerini sevmek ve büyüklerini saymak üzere ant içen, Mustafa Kemal’in izinden giden bir ulusun evlatlarıyız. Biz var olduğumuz sürece laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.” Dedi.
ÜNİVERSİTE MAHALLESİ
Avcılar belediyesinin mahalle iftarları Üniversite Mahallesi’nde verilen iftar yemeği ile devam etti. İftara katılanlara seslenen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Ülkemizin içinden geçtiği günlerde, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan zamanlarda, kendi sokağımıza kurduğumuz iftar sofralarında bir araya gelmekteyiz. Bu akşam burada aynı sofrada, hep beraber, bir lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Şehit haberleri almadığımız, terör olaylarının yaşanmadığı, birlik beraberlik içinde, bolluk bereket içinde, huzur sağlık içinde şeker tadında bir bayram geçirmeyi diliyoruz. Değerli hemşehrilerim şimdiden bayramınızı kutluyor, hepinize sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
İFTARLAR DİĞER MAHALLELERDE DE DEVAM ETTİ
Başkan Dr. Handan Toprak Benli, Ramazan ayının son günlerine doğru Mustafa Kemalpaşa, Firuzköy ve Merkez mahallelerinde düzenlenen iftar sofralarında hemşehrileri ile buluştu.
image
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA