SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR BELEDİYESİNDEN BELGELİ YANIT

AVCILAR BELEDİYESİNDEN BELGELİ YANIT
Bu haber 17 Temmuz 2016 - 21:21 'de eklendi ve 1.129 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYESİNİN ATM’LERE KİRALADIĞI ALANIN BELGESİ ORTAYA ÇIKTI
Avcılar Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada belediyenin tasarrufunda olan bir alanın ATM kulübeleri kurulması amacıyla kiralanmasına ilişkin iddialara açıklık getirildi.
İHALE YASAL MEVZUAT SINIRLARI İÇİNDE YAPILMIŞTIR
Açıklamada “Gazetem İstanbul’da 13.07.2016 tarihli Ali Tarakçı’nın yazısına cevaptır. Avcılar Belediyesi, yönetim anlayışıyla; “Şeffaf ve Hesap Verebilirlik’’ ilkeleri ile bilim, hukuk, mevzuat ve evrensel ahlak kuralları çerçevesinde hizmet vermektedir.
Avcılar Belediyesi’nin tüm ihaleleri, başta Kamu İhale Kanunu ve konuyu düzenleyen diğer tüm kanun maddeleri ile Kamu İhale Kurulu’nun teamülen belirlediği kuralları hassasiyetle uygulayan, yasal ve etik değerleri gözeten teknik komisyonlar tarafından yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır.
İHALE KONUSU KAMUOYUNA YANLIŞ AKTARILMIŞTIR
Kendi siyasi ve şahsi çıkarları doğrultusunda milli irade kavramının içini boşaltarak ve hatta işlerine gelmediğinde bu kavramı unutarak “Algı Operasyonu” yapan, bir Kadın Belediye Başkanı’na ve seçildiği kuruma sürekli ve düzenli bir şekilde şiddet, karalama, hakaret ve iftira çabasında olan Ali Tarakçı isimli şahsa hukuken gereken hak arayışımız sürdürülmektedir. Son yapılan ATM ihalesi ile gerçeği nasıl çarpıttığını göstermek açısından konuyu kamuoyu ile paylaşıyoruz. denildi.
İŞTE O BELGE…
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA