SON DAKİKA

Haberertesi

ARDAHANLILARDAN BURUK KUTLAMA

ARDAHANLILARDAN BURUK KUTLAMA
Bu haber 24 Şubat 2016 - 9:45 'de eklendi ve 415 views kez görüntülendi.

İSTANBUL’DAKİ ARDAHANLILAR ARDAHAN’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR
Anadolu yakasında bir araya gelen Ardahanlılar Ankara’daki patlama ve şehit haberleri nedeniyle müzikli ve eğlenceli bir kutlama yerine sohbet ve değerlendirmelerin öne çıktığı bir kutlamayı tercih ettiler.
CEVDET ŞENTÜRK: “ARDAHAN’A BORCUMUZ VAR”
Gecede bir konuşma yapan Cevdet Şentürk, “Ardahanımızın 95. kurtuluş yıldönümü kutlu olsun. Biz Ardahanlılar, ilimize her koşulda sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizlerin Ardahan’a borcu vardır. Ülkemizin içinde bulunduğu acı koşullar nedeni ile müzikli şenlik ile değil, bir grup hemşeri dostumuzla mütevazi bir şekilde kutladık. Yöresel yemeklerimiz olan Ardahan mantısı ve Kars ketesi ikram ettiğimiz toplantımızda her biri birbirinden değerli konuklarımız paylaştıkları anekdot ve hatıralar ile kurtuluş günümüzü daha da anlamlı hale getirirken, dost ve kardeş et ile tırnak olduğumuz Artvin’de ki Cerattepe de devam eden demokratik mücadeleye Ardahanlıların da katılmalarını talep ederek desteklerimizi dile getirdik.”
ARDAHAN’A MECİT DOĞRU CADDESİNİN GİRİŞ VE ÇIKIŞINA MERMER SÜTUN YAPILMASI KARARLAŞTIRILDI
Şentürk, “Ardahan’da Prof. Dr. Mecit Doğru caddesi için Kartal Belediye Başkan vekilimiz Gülcemal Fidan Kadıköy Belediye Meclis Başkanvekili Yener Kazak ve Tuzla ve İBB Meclis Üyesi Önder Polatoğlu sütun mermer tabela sözü verdiler. Toplantının organizasyonunda emeği geçen Av. Yalçın Tura’ya, Zekeriya Dede’ye ve bizi yalnız bırakmayan Ahmet Demirbaş a ve tüm konuklarımıza teşekkür ederim.” Dedi.
image
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA