SON DAKİKA

Haberertesi

ALİ İSMAİL’İ ANLATAN KİTABA YOĞUN İLGİ

ALİ İSMAİL’İ ANLATAN KİTABA YOĞUN İLGİ
Bu haber 07 Eylül 2016 - 10:13 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ ÇİĞLİ BELEDİYESİNİN FUARDA Kİ STANDINDA KİTABINI İMZALADI
Çiğli Belediyesi tarafından 85. İEF’in son gününde düzenlenen Gazeteci Yazar İsmail Saymaz’ın “Ali İsmail Emri Kim Verdi” kitabının imza etkinliği büyük ilgi gördü. Çiğli Belediyesi standına gelenlere kitaplar Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından hediye edildi.
TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI
Kitap imza etkinliğinden önce 300 adet Türk Bayrağı fuar ziyaretçilerine dağıtıldı. Çiğli Belediyesi standındaki yoğun etkinliğe Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP İl Kadın Kolları, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve yönetimi, CHP Çiğli Kadın Kolları, CHP Çiğli Gençlik Kolları katıldı.
BAŞKAN ARSLAN SAYMAZ’I ÖRNEK GÖSTERDİ
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Cumhuriyetin yetiştirdiği önemli gazetecilerden biri olan İsmail Saymaz’ı fuar ziyaretçileriyle buluşturmanın önemini vurguladı. Başkan Hasan Arslan şöyle konuştu “Demokrasi, aykırılık, demokratlaşmak ve Cumhuriyeti savunmak gibi önemli kavramları İsmail Saymaz’da görüyoruz. Özellikle 15 Temmuz darbe tartışmasıyla bağlantılı olarak haber programlarında ve tartışma programlarında izlediğimiz İsmail Saymaz demokratik kişiliği ile Türkiye’de ki diğer yazar ve çizerlere örnek olsun diyoruz.”
İSMAİL SAYMAZ MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
Gazeteci Yazar İsmail Saymaz ise İzmir’de çok sayıda fuar ziyaretçisine ulaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Hasan Arslan’a teşekkür etti. Ve “Türkiye ne bir darbe ne demokrasi üzerinde bir tahakküme maruz kalır umarım her kimliğiyle daha demokratik daha eşit bir kimliğe Türkiye’mize kavuştururuz” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA