SON DAKİKA

Haberertesi

AKŞAM GAZETESİNDE “DOLU” AYRILIK

AKŞAM GAZETESİNDE “DOLU” AYRILIK
Bu haber 05 Mayıs 2016 - 8:58 'de eklendi ve 641 views kez görüntülendi.

MUSTAFA DOLU AKŞAM GAZETESİ İLE YOLUNU AYIRDI
Akşam gazetesinde 21 yıldır sorumlu yazı işleri müdürü görevinde bulunan gazeteci Mustafa Dolu görevi bıraktı.
DOLU, AYRILIK KARARINI OKURLARINA VE MESLEKTAŞLARINA DUYURDU
Mustafa Dolu gazetesine şu sözlerle veda etti: “Evet bu gün itibariyle 21 yıl 2 ay 20 gün yazı işleri koordinatörlüğü, köşe yazarlığı ve yazı işleri müdürlüğü yaptığım ve çok sayıda ödül aldığım Akşam gazetesinden ayrılıyorum. Gazeteden ayrılıyorum, kutsal saydığım gazetecilikten değil. Nedenleri çok denk gelirse özel anlatırım. Eylül ayına kadar burada yada bir yerlerde yazacağım.”
CHP’DEN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU
Gazeteci Mustafa Dolu aynı zamanda CHP’de siyaset yapan bir isim. 2009 yerel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu‘nun İstanbul Büyükşehir adayı olduğu seçimlerde partisinin Beyoğlu belediye başkan adayı olmuş ve başarılı bir seçim kampanyası yürütmüştü.
ELEKTRİKLER KESİLDİ BAŞKANLIĞI KAYBETTİ…
Seçim akşamı oyların sayıldığı sırada neredeyse tüm sandıklarda birinci olan Mustafa Dolu’yu bir sürpriz bekliyordu. Saatler öncesinde seçimi aldığı açıklanınca Tayyip Erdoğan’nın ilçesini ne pahasına olursa olsun kaybetmeyi göze alamayan AKP’liler sandıklara ve ilçe seçim kuruluna yığınak yapmaya başlamıştı. Kesin sonuçların açıklanmasına kısa bir süre kala elektrikler kesiliyor, sandıkların başlarında şaibeli müdahaleler yaşanıyordu. Dolu’nun tüm çabaları sonucu değiştirmeye yetmemişti ve seçimi AKP’nin kazandığı açıklanmıştı.
image
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA