SON DAKİKA

Haberertesi

AKPINAR ŞEHİT EVİNE GİTTİ

AKPINAR ŞEHİT EVİNE GİTTİ
Bu haber 13 Eylül 2016 - 8:46 'de eklendi ve 346 views kez görüntülendi.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN MUTLU AKPINAR, ÖMER HALİSDEMİR’İN KABRİNİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin simge isimlerinden olan ve darbecilere sıktığı kurşunlarla ‘kalkışmanın’ seyrini değiştiren Demokrasi Şehidi, Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’deki kabrine gitti, dualar okudu. Başkan Akpınar daha sonra şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir’i de evinde ziyaret ederek acısını paylaştı.
ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Başkan Akpınar “Şehidimiz Ömer Halisdemir, 15 Temmuz gecesi yaşanan ‘kalkışma’ sırasında, darbecilere sıktığı kurşunla, darbeye siper olmuş ve belki de bir ülkenin kaderini değiştirmiştir. Yokluğundaki ilk bayramda, kabrini ziyaret ettik, dualar okuduk. Böyle kahraman bir evlat yetiştiren babası Hüseyin Amcamızın da elini öptük, acısını paylaştık. Bu ülke kolay kurulmadı. Tarihin her döneminde ihanetler gördük, acılar yaşadık ancak sağduyulu vatandaşlarımız, kahraman gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesinde dimdik ayaktayız. Vatanımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.
BİR EVLADIM GİTTİ, BİNLERCE OLDU
Şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir de Başkan Akpınar’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Baba Halisdemir “Evladımı vatana kurban verdim ama görüyorum ki binlerce evladım oldu. Acımızı paylaşan ve yanımızda olanlar sağolsun. Bu vatanın böyle birliğe ihtiyacı var. Başkan Akpınar’ın ziyareti bu yüzden anlamlı ve değerli. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU DA GİTMİŞTİ
Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da geçtiğimiz hafta Niğde’ye giderek şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret edip dua etmiş, daha sonra da aileye taziye ziyareti yapmıştı.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA