SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET ATAÇ YENİMAHALLEDE

AHMET ATAÇ YENİMAHALLEDE
Bu haber 19 Şubat 2016 - 15:01 'de eklendi ve 355 views kez görüntülendi.

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ankara, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Tepebaşı’nda sürdürülen çalışmalar hakkında Yaşar’a bilgi veren Ataç, Yenimahalle’de yapılan çalışmalar ve yatırım planları hakkında da Yaşar’dan bilgi aldı.
FETHİ YAŞAR: “ÇALIŞANLARIMIZIN MAAŞLARINI GÜNÜNDE ÖDÜYORUZ”
Ataç’ın Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar, “Belediyeler gelirlerini arttıracak projeler üretmelidirler. Gelirler az giderler fazla ise sıkıntı büyür ve aşılmaz hale gelir. Bu ticarette de böyledir. Borcun varsa vereceksin, borç verdiysen de alacaksın. Yoksa döngü olmaz. Ben işçilerime 2’inci gün maaş ödemedim. Düzenli ve gününde ödemelerimizi yapıyoruz. İşçimin maaşını 10 gün geciktirsem bu görevi bırakırım” dedi.
“50 YILLIK ALTYAPIMIZ VAR”
Yenimahalle’nin alt yapısının ne kadar güçlü olduğuna da değinen Yaşar, “Yenimahalle’nin modern ve gelişmiş bir ilçe haline gelebilmesi için de elimden geleni yapıyorum. Eğer ki bizler doğru şeyler yaparsak, emin olun ki halkta bize sahip çıkar. Alt yapımız çok güçlü. Çoğu büyükşehir belediyelerinin bile bu kadar güçlü alt yapısı yok. Kaldırımsız sokağımız yok, çamura basıp evine giden vatandaşımız yok. Bu alt yapı Yenimahalle’ye 50-60 yıl yeter” dedi.
AHMET ATAÇ: “HİZMETLERİMİZİN ÇOĞUNU ÜCRETSİZ SUNUYORUZ”
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “Bizim de Su Sporları Merkezi’miz var. Vatandaşa hizmet ediyor. Onun maliyeti yüksek olduğu için sadece orada vatandaştan ücret talep ediyoruz. Onun dışında hiçbir şeyden ücret talep etmiyoruz. İnsanların zaten ücret ödeyecek durumu da yok. Kültürel etkinliklerimizle, hizmetlerimizle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA