SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET AKIN SEÇİM BÖLGESİNDE

AHMET AKIN SEÇİM BÖLGESİNDE
Bu haber 13 Nisan 2016 - 9:17 'de eklendi ve 342 views kez görüntülendi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AHMET AKIN SEÇİM BÖLGESİNİ ADIM ADIM GEZİYOR
CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın çalışmalarını Gönen’de sürdürdü.
SEÇMENLERİNİ UNUTMAYAN VEKİL
İlk olarak partisinin Gönen İlçe Örgütünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Gönen İlçe Örgütü ile birlikte Gönen Tarım Fuarını ziyaret eden Akın, stantları tek tek dolaşarak bilgi aldı. Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın burada yaptığı açıklamada; “Balıkesir ve Gönen ekonomisinde tarım çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu yıl Gönen’de altıncısı düzenlenen Tarım Fuarının Balıkesir tarımına önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Üreticilerimiz tarım teknolojisindeki yenilikleri ve gelişmeleri bu fuar sayesinde takip etme olanağı buluyorlar. Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalar da fuar aracılığı ile kendilerini ve ürünlerini tanıtma fırsatı buluyorlar. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne de bir ziyarette bulunan Ahmet Akın, Polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü ve polis haftasını kutladı.
HASTANE ZİYARETİNDE SORUNLARI DİNLEDİ
Gönen’de parti örgütü ile birlikte hemşerilerini ve esnafı da ziyaret ederek, onlarla sohbet etti, kandillerini kutladı. Gönen ziyareti kapsamında Gönen Devlet Hastanesine de giden Akın, burada hastane yöneticilerinden bilgi aldıktan sonra hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, hasta yakınları ile sohbet edip dilek ve sorunlarını dinledi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA