SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET AKIN DÜNDAR VE GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

AHMET AKIN DÜNDAR VE GÜL’Ü ZİYARET ETTİ
Bu haber 05 Aralık 2015 - 10:06 'de eklendi ve 457 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ CAN DÜNDAR VE ERDEM GÜL’Ü YALNIZ BIRAKMIYOR
Cumhuriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Can Dündar ve Erdem Gül gazetecilik yaptıkları için tutuklanarak Silivri zindanına konuldu.
Dündar ve Gül’ü CHP’li milletvekilleri, gazeteciler ve avukatlar ziyaret etmeye devam ediyorlar.
CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AHMET AKIN DA SİLİVRİDEYDİ
Silivri cezaevinde Gül ve Dündar’ı ziyaret eden ve Tutuklu gazetecileri ziyarete gelen Zülfü Livaneli ve Nebil Özgentürk ile de bir süre sohbet eden Akın, çıkışta şunları söyledi. “Can Dündar ve Erdem Gül herkese çok selam söylediler. Sağlıkları ve moralleri oldukça iyi” dedi.
“BİRİSİ “ONLARIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM” DEDİĞİ İÇİN HAPİSTELER”
Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanma sürecinin yargının içinde bulunduğu hazin durumun en önemli göstergesi olduğunu belirten Akın “Hepimiz çok yakından takip ettik. Sırf birileri ‘onun peşini bırakmayacağım’ dediği için bu gazeteciler cezaevinde. Bu sözü talimat kabul eden yargı mensupları hukuku hiçe saydıkları için bugün bu iki başarılı gazetecinin özgürlükleri ellerinden alınmış durumda. Bununla birlikte halkımızın haber alma hakkı da ortadan kaldırılmıştır. Basın özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü anlamında demokrasimiz ağır bir yara almıştır” dedikten sonra “Umarım en kısa sürede adalet yerini bulur, hukukun gereği yerine getirilir ve bu gazeteci dostlarımız aramızda olurlar” şeklinde konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA