SON DAKİKA

Haberertesi

AÇI OKULLARI İSTANBUL’DA

AÇI OKULLARI İSTANBUL’DA
Bu haber 18 Ağustos 2016 - 10:57 'de eklendi ve 2.284 views kez görüntülendi.

ÖZEL ŞİŞLİ AÇI ANADOLU VE FEN LİSESİ EĞİTİME KALARINI AÇTI
Merkezi Ordu’da bulunan “AÇI” eğitim kurumları, İstanbul’da açtığı şubesiyle büyümeye devam ediyor.
AÇI OKULLARININ İSTANBUL ŞUBESİ TANITILDI
Şişli Meslek yüksek okulu ile yapılan protokol ve işbirliği ile Okmeydanında eğitim hizmetlerine başlayan AÇI eğitim kurumlarının “Özel Şişli Anadolu ve Fen Lisesi” için tanıtım programı düzenlendi.
ATATÜRK İLKELERİNDEN SAPMAYAN EĞİTİM ÇİZGİSİ
Tanıtım programında yapılan konuşmalarda “Özel Şişli Anadolu ve Fen Lisesi” olarak kişiye özel çalışma programları, yaygın yabancı dil geliştirme metodları, modern, çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışı ile eğitim dönemine başlandığı vurgulandı.
Özgür, düşünen, sorgulayan ve lider inisiyatifi alabilen toplum ve insanlık bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan AÇI eğitim kurumlarının kırmızı çizgilerinin “Atatürk ilkeleri” olduğu ifade edildi.
İLHAN ŞAHİN: “SEVGİ BAŞARIYI GETİRİYOR”
AÇI eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı İlhan Şahin de konuşmasında “Özel Şişli Anadolu ve Fen Lisesi birlikte, sevgiyle başarmanın sonucudur. Bizler iyi bir ekibiz ve işimizi severek yapıyoruz, bu sevgi de mutlak başarıyı getiriyor. Bugüne kadar binlerce gencimizi üniversitelere hazırladık, yüzlerce öğrencimizi bugün Avukat, Doktor, Mühendis, Öğretmen gibi görevlerde hizmet ederken görmek bizim en büyük onurumuzdur. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden sapmadan daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
ŞİLŞİ’DE YENİ BİR EĞİTİM KURUMU
“Özel Şişli Anadolu ve Fen Lisesi” Mahmut Şevket Mahallesi, Odesa Bulvarında 2016-2017 eğitim dönemi öğrenci kayıtlarına başladı. İRTİBAT TEL: 0212 238 34 52
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA