SON DAKİKA

Haberertesi

BURASI BAKIRKÖY!

BURASI BAKIRKÖY!
Bu haber 08 Nisan 2016 - 21:07 'de eklendi ve 418 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ YÖNETİMİNİN SEVDİĞİ GAZETECİ! BİLDİRİYOR…
DÖN BABA DÖNELİM, HACILARA GİDELİM!

Bakırköy’de yaşanan ilginç gelişmeler artık dudak uçuklatıyor, Belediye-Medya ilişkileri “bu kadar da olmaz” dedirtiyor. Yayınlanmayan bir gazetenin adına kurulmuş “sözde” haber sitesi Bakırköy’de “gündem yaratmaya” devam ediyor…
BİR DÖNEMİN İFTİRACISI ŞİMDİNİN YAĞLAYICISI OLDU
CHP’li Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nu seçildiği günden kısa bir süre öncesine kadar ağır suçlamalarla itham eden bir haber sitesi son günlerde tam tersi “sözde” haberleri ile dikkat çekiyor.
HABERCİLİKLE İLGİLERİ YOK!
Sitenin sahibi gazeteci olmayınca ortaya komik haberler de çıkıyor. Haber dilinden, imla ve yazım kurallarından bi haber olan malum şahısların son haberini noktasına ve virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz:
BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
(Kelime ve imla hataları düzeltilmemiştir)
Bakırköy belediyesinde 20 gündür maaş alamayan işçiler Bakırköy Beledisi önünde eylem yaparak bir an önce maaşlarının yatırılmasını istediler.
Kısa bir süreslogan atan eylemci işçiler Belediye Başkanı Dr .Bülent Kerimoğluyla görüşmek istediklerini söylediler.
Bu isteği Başkana iletem Belediye çalışanları olumlu cevap aldılar ve Başkan Dr.Bülent Kerimoğlu eylemcilerin yanına giderek bir konuşma yaptı.
Başkan Dr.Bülent Kerimoğlı konuşmasında,geçmiş dönemden ağüır bir borç yükü aldıklarını ve bu borçları öderken zorlandıklarını ve bu arada işçi kardeşlerimizin maaşlarında da kısa bir sürede olsa gecikme yaşandığını ve bu gecikmenin kendisinide üzdüğünü ve buna çözüm bulmak için çok uğraştıklarını ,herkesin borcu,kredisi olduğunu bildiğini ve bu gecikmeden dolayı ve bu eylemi yaptıkları içinde teşekkür ederek malesef ülkemizde bu gibi toplumsal olaylara bu şekilde yaklaşılmıyor o yüzdende haklarını arayan arkadaşlara teşekkür ederim ,bir daha bu gibi gecikmelerin yaşanmaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Dr.Bülent Kerimoğlunun bu sözleri üzerine eylemciler alkışlarla “Başkan sana güveniyoruz” diyerek belediye önündeki eylemi sonlandırdılar.
Olayı izleyen vatandaşlar ise Başkan Dr.Bülent Kerimoğlunun bu duyarlı davranışı ve işçilere yaptığı konuşmayla ilgili Başkan gerçekten emekçinin ,işçinin,halkın yanında Bakırköylü çok şanslı bu yüzden diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
BU DA MECLİS ÜYELERİNE GELSİN
Aynı site bunlarla yetinmeyip bazı meclis üyelerini de “günün kahramanı” başlığı ile reklam yapmaktan imtina etmedi.
İşte o sözler: (imla hatalarını düzeltilmedik) “Ama kim ne derse desin Günün Kahramanı CHP gelecek vadeden Meclis üyeleri Nadir Ataman ve Taşkın Toprak”
SÖZDE HABER SİTESİ HANGİ SUÇLAMALARDA BULUNMUŞTU
İşin garip yanı şu: gazetecilikler ilgisi bulunmayan haber sitesi Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ve belediye meclis üyelerini trilyonluk rüşvet iddialarıyla suçlayan yayınlara imza atmıştı.
RÜŞVETLERDEN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NA DA PAY VERİLDİĞİ İDDİALARI…
Söz konusu haberler o kadar iddilalıydı ki Bakırköy belediyesinde dönen rüşvetlerden CHP genel başkanına ve bazı genel başkan yardımcılarına pay gönderildiği iddia ediliyordu…
BAZI HABERLER SİTEDEN KALDIRILDI
Bakırköy belediyesinden ve CHP Bakırköy ilçe örgütünden bu haberlere ciddi tepkiler verilmemesi ve söz konusu haberlerin ilçede yayılması sonrasında “Çok iddialı” haberler siteden kaldırıldı.
ARŞİVLER UNUTMAZ…
Ancak şantajcıların unuttuğu bir şey vardı: İnternet ortamında hiç bir şey silinmez, silinse de arşivler yalan söylemez. Söz konusu haberlere ait bir çok örneğinin bizde olduğu gibi sayısız insanlarda da bulunduğu bir gerçek.
İDDİALARIN SAHİBİ BELEDİYE BAŞKANININ MASASINDA!
Buraya kadar her şey anormal gelse de asıl dikkat çeken nokta bu korkunç iddiaları aylarca yayınlayan sitenin sahibi bir çay sohbetinde Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu ve çalışma arkadaşlarıyla aynı masada çok samimi poz vermesiydi.
HATA KİMDE?
Her sektörde olduğu gibi Medya’da da art niyetli bazı kişiler ve kurumlar olabilir ancak. Bakırköy belediye başkanı ve meclis üyelerinin söz konusu sitenin sahibini muhatap alması, (Bir şekilde) susturması ve adli mercilerde hesap sormaması ilginç. Şantajcı, rüşvetçi, muhbirci ve kiralıklar görevini yapar ancak dürüst insanlar neden sessiz kalır?
İzlemeye devam edeceğiz.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA