SON DAKİKA

Haberertesi

CEMAL CANPOLAT İBB CHP GRUBUNDA KONUŞTU

CEMAL CANPOLAT İBB CHP GRUBUNDA KONUŞTU
Bu haber 08 Şubat 2016 - 17:32 'de eklendi ve 563 views kez görüntülendi.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANPOLAR: “İSTANBUL’U HARAMİLERDEN GERİ ALACAĞIZ”
CHP İstanbul il başkanı Cemal Canpolat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grubuna ilk kez katıldı. Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever’in makamında Gülsever ve grup sözcülerinden bilgi alan Canpolat daha sonra grup salonunda basına kapalı olarak belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.
YENİ DÖNEMDE İZLENECEK YOL HARİTASINI ANLATTI
Grup salonunda konuşan İl Başkanı Canpolat; “İstanbul’u haramilerden geri alacağız” dedi.
“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI ŞİMDİDEN BELİRLEYECEĞİZ”
Canpolat, Son yerel seçimlerde İstanbul’da 7 ilçe belediyesini çok az bir oy farkla kaybettiklerini kaydettiği konuşmasında, “Şu projeleri yapacağız deyip seçime 2 ay kala sokağa çıkıyoruz; seçim bitiyor ve oralarda seçimi kaybediyoruz. Bu ilçelerde belediye başkan adaylarımızı şimdiden belirleyeceğiz. Bunun için de en fazla yararlanacağımız, başta belediye başkanlarımız ve o bölgelerdeki belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın belediyecilik tecrübesidir” dedi.
“7 İLÇEYİ AZ BİR OY FARKIYLA KAYBETTİK”
İstanbul’da 4-5 bin oy farkla kaybettikleri ilçe belediyelerini kazanmak için çalışmalara da başladıklarını söyleyen Canpolat, “Bu 7 belediye birinci hedefimizdir. O belediyeleri kazanabilmek için bütün çalışmalarımızı o bölgelere yoğunlaştıracağız fakat sadece bununla kalmayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesini CHP’nin belediyesi yapacağız” diye konuştu. İstanbul’daki hedefleri doğrultusunda CHP İstanbul İl Örgütü olarak 40’a yakın çalışma komisyonu kurduklarını söyleyen Canpolat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da önümüzdeki süreçte İstanbul’daki çalışmalara daha sık katılacağını kaydetti.
“AKP’NİN RANTÇI VE TALANCI ANLAYIŞINA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ”
Canpolat, İBB yönetiminin İstanbul’un sorunlarını çözemediğini ve kenti rant alanına dönüştürdüğünü söyledi. İBB’nin kent rantlarını yandaşlarına peşkeş çekmesine izin vermeyeceklerini belirten Canpolat, “Son 13 yıldır İBB, merkezi iktidar tarafından trilyonlarca lira aktarılmasına rağmen İstanbul’un ne toplu taşıma sorununu, ne toplu konut sorununu çözebildi. İBB’de yolsuzluğun ve rüşvetin en üst boyutta olduğu dönem AKP dönemidir. İstanbul’u yaşanmaz hale getiren, yeşil alanları rant alanına dönüştüren bu anlayış karşısında sessiz kalmayacağız. Bundan sonra CHP olarak AKP’nin talancı, rantçı anlayışa karşı mücadelemizi en üst düzeyde yürüteceğiz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA