SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN SORUŞTURMAYA TEPKİ

KILIÇDAROĞLU’NDAN SORUŞTURMAYA TEPKİ
Bu haber 19 Ocak 2016 - 13:08 'de eklendi ve 259 views kez görüntülendi.

KURULTAY KONUŞMASI İÇİN CHP LİDERİNE SORUŞTURMA AÇILDI
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında başlatılan soruşturmaya twitter hesabından tepki gösterdi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kurultayda yaptığı konuşma nedeniyle hakkında açılan cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret soruşturmasını sert bir şekilde eleştirdi. Kılıçdaroğlu, twitter adresinden yaptığı açıklamada ”Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim?” dedi.
İŞTE KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI
– “Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim?
– Savcılara talimat vermek Cumhurbaşkanı’nın işi değildir. Sen anayasayı çiğnedikçe şeref ve namus kavramını sana hatırlatmaya devam edeceğim.
– Diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu diyeceğim tabi ki. Çünkü, dünyanın her yerinde diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu denir!
– Vatan uğruna şehit olan evlatlarımıza “kelle” diyen zat el üstünde tutulur; ben diktatöre “diktatör bozuntusu” derim, soruşturma açılır.
– Türkiye, 13 yıldır yalanlarla yönetildiği için hükümet ve hükümet yancılarının gerçekleri duymaya tahammülü yok ama yılmayacağım!”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA