SON DAKİKA

Haberertesi

ATİLLA SERTEL ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE

ATİLLA SERTEL ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE
Bu haber 16 Kasım 2015 - 7:53 'de eklendi ve 447 views kez görüntülendi.

CHP’NİN YENİ VEKİLİ SERTEL BAŞKAN HASAN ARSLAN’I ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İkinci Bölge Milletvekili Atilla Sertel, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret etti. Yerel yönetimlerle uyumlu çalışmanın önemini vurgulayan Atilla Sertel, sokaklarda olacağının mesajını verdi. Ziyarette CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü de hazır bulundu.
SERTEL YEREL YÖNETİMLERİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
İzmir’e hizmet için göreve talip olduğunu belirten Atilla Sertel, hizmet sürecinde yerel yönetimlerle birlikte çalışacaklarını, bu nedenle belediyelerle geliştirilecek ilişkileri önemsediklerini söyledi. “Çok çalışan, sorun çözen ve mücadele eden bir insan olmak istiyorum” diyen Sertel, halktan kopmayacağını belirterek, “Her zaman sokaklarda vatandaşımızla iç içe olacağım. İkinci bölge milletvekiliyim ve bu bölgenin en önemli ilçelerinden birisi Çiğli. Çiğli benim için çok önemli ve özel. Sürekli Çiğli sokaklarında olacağım” diye konuştu.
BAŞKAN ARSLAN: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Hasan Arslan da tebrik ettiği ve desteğini açıkladığı Milletvekili Sertel’e Çiğli’de yürütülen belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Hasan Arslan, belediye başkanının da halkın içinde olması gerektiğini, bu nedenle her gün mahallelerde halkın nabzını tuttuğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Halkın içine çıkıyorum. Sokakları, kıraathaneleri ve esnafımızı sürekli geziyorum. Halkımızın taleplerini dinliyorum. Çiğlimiz hızlı gelişen bir ilçe ve halkın beklentilerini iyi bilmek gerekiyor. Bu nedenle bizler alanlardayız. Çok çalışıyoruz ama bir o kadar daha çalışmamız gerekiyor.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA