SON DAKİKA

Haberertesi

YEŞİLKENT HİZMETLE TANIŞIYOR

YEŞİLKENT HİZMETLE TANIŞIYOR
Bu haber 17 Haziran 2021 - 7:15 'de eklendi ve 17 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
40 YILLIK İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’ni ziyaret ederek devam eden asfalt,  yol bakım onarım ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN HANÇERLİ’DEN İMAR MÜJDESİ

Turan Hançerli, “Yeşilkentli komşularımızın büyük bir heyecanla beklediği imar planı çalışmalarında sona yaklaştık. Yeşilkent Mahallemizi ve D-100 Güney kısmının plan notları bu ay İBB Meclisi gündemine gelmesini bekliyoruz” dedi.
Göreve geldiği günden beri uzun yıllardır yeterli hizmeti alamayan Yeşilkent Mahallesi’nde çalışmalar yürüten Başkan Hançerli, belediye meclis üyeleri ile birlikte bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceldi. Bölgenin en büyük problemi olan imar sorunu için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uzun süredir çalışmalar yürüten Hançerli, önemli ölçüde yol kat edilen imar sorununu çözüme kavuşturmada sona gelindiğini ifade etti. Hançerli konuşmasını şöyle sürdürdü: “İBB ile sürekli temas halindeyiz. Hem Avcılar D-100 Güney hem Yeşilkent Mahallemizin imar sorununun çözümünde sona yaklaşıldı. 1/5000 Nazım İmar Planı bu ay İBB Meclisi gündemine gelecek”
dedi.

“Ağaç kesen değil ağaç diken belediye”

Ziyareti sırasında yeni yapılan parkta yürütülen ağaçlandırma çalışmalarını da inceleyen Başkan Hançerli, “Ağaçları kesen değil ağaç diken bir belediyecilik anlayışıyla, dünyamızın geleceğini güzelleştiren bir anlayışıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA