SON DAKİKA

Haberertesi

YANDAŞ TV BÖYLE DEDİ

YANDAŞ TV BÖYLE DEDİ
Bu haber 06 Ocak 2015 - 20:42 'de eklendi ve 610 views kez görüntülendi.

A HABER TV KANALINA GÖRE GÜNLÜK İKİ LİRA ZAM BEKLENTİLERİN DE ÜZERİNDE!
Hükümetin bütün icraatlarını kayıtsız şartsız destekleyen Havuz Medyası olarak nitelendirilen haber kanalı A Haber, asgari ücretlilerle dalga geçti.
2015’in ilk 6 ayında net 949 lira, ikinci 6 ayı için bin lira olan asgari ücret, A Haber’de ekrana gelen ‘Bize Sorun’ programında analiz edildi.
KOMİK ZAMMI SAVUNDU!
Banu El’in sunduğu programa konuk olan Takvim gazetesi ekonomi müdürü ve Sabah yazarı Faruk Erdem, asgari ücrete yapılan zammın ‘beklentilerin üzerinde’ olduğunu savundu.
KİMİN BEKLENTİSİ?
Faruk Erdem’in bu tespiti A Haber rejisi tarafından “Beklentilerin üzerinde zam” alt yazısı ile KJ’ye yansıtılırken, ekran başındaki asgari ücretlilerin akılna gelen “Kimin beklentisine göre yüksek” sorusuna cevap da yine Faruk Erdem’den geldi.
DİSK’İN İNSANİ YAŞAM ÜCRET TALEBİ GERÇEKÇİ DEĞİLMİŞ!
Takvim yazarı, Türk İş’in asgari ücret için 1.232 lira talep ettiğini, DİSK’in 1.600 lira gibi bir rakam istediğini (DİSK’in talep ettiği asgari ücret 1.800 lira) ancak bu rakamların ‘gerçekçi’ olmadığını söyledi.
Faruk Erdem, asgari ücretteki artışın sendikaları tatmin etmediğini ancak kendisinin ve işverenin asgari ücretteki artış beklentisinin üzerine çıkıldığını açıkladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA