SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU GÜMRÜKÇÜ’YE GÖRKEMLİ KARŞILAMA

UTKU GÜMRÜKÇÜ’YE GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Bu haber 04 Şubat 2019 - 19:08 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Haber/Sait TEMUR
CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UTKU GÜMRÜKÇÜ ÇİĞLİLİLERLE BULUŞTU
Çiğli eski belediye binası önünde düzenlenen karşılama töreninde konuşan Gümrükçü “Gülümseyen Çiğli” sözü verdi

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da konuşmasında “bize dava adamı lazım. Utku, devrimci bir dava adamıdır” dedi.
“Fırtına başkan” “örgütün adayı Gümrükçü” sloganlarıyla karşılanan Utku Gümrükçü annesiyle birlikte Çiğlilileri selamladı.

İLÇE BAŞKANI MERT ÖZCAN; “UTKU BAŞKANI SİZE EMANET EDİYORUM”

Gümrükçü ile kol kola alana giren CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, “ilçemizde bir birinden değerli 18 aday adayımız vardı, Genel başkanımız ve ve Parti Meclisimiz 18 aday adayından biri olan Utku Gümrükçü’yü bizlere emanet ederek buraya gönderdi. Biz de adayımıza sahip çıkacağız. Geleceğimiz için çok önemi olan bu seçimde hepinizden Sandıklara gitmenizi ve oyunlarımızdan sahip çıkmanızı istiyorum. Genel başkanımızın da dediği gibi İzmir’i yeniden Ankara’yı ve İstanbul’u ve diğer büyük şehirleri alacağız. 5 yıldır görev yapan belediye başkanımız sayın Hasan Arslan’a hizmetlerinden dolayı hepinizin adına teşekkür ediyor Utku başkanı sizlere emanet ediyorum.” dedi.
UTKU GÜMRÜKÇÜ; “HEDEFİMİZ %65 OY ALMAK”

Yoğun tezahürat eşliğinde konuşmasına başlayan Gümrükçü, “18 yaşında partiye üye oldum, üstlendiğim her göreve sizlerin sayesinde geldim. Yine sizlerin isteği genel başkanımızın emriyle aday oldum. Bir kente hizmet o kenti sevmekle başlar. Sizler bu kentte başı dik alnı açık dolaşacaksınız.
99’da çiğliyi ne koşullarda aldığımızı biliyorsunuz. Bu toptaklarda 20 yildir alın terim var sizi gururlandırmaya devam edecegim. Örgüt belediye kavgası tarihe karışacak. 6 binlerden aldiğimiz oyu 78 bine, yani yüzde 60’a çıkardık. Çıtayı daha da yükselterek yüzde 65 oy alacağız. Mevcut belediye başkanımız Hasan Arslan’a teşekkür ediyorum. Aldığımız her oyun hakkini vereceğiz. Bu daha başlangıç yürüyelim”
dedi.
PARTİ ROZETİNİ ÇIKARIP TÜRK BAYRAĞI ROZETİ TAKTI

Konuşmasının sonunda “şu andan itibaren sadece partimin değil tüm urttaşlarımın adayıyım” diyerek yakasındaki parti rozetini çıkararak bir vatandaşın yakasına takan Gümrükçü’ye İlçe başkanı Mert Özcan Türk Bayrağı rozeti taktı.

ALANA BÖYLE GELDİ

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA