SON DAKİKA

Haberertesi
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN SPOR DAYANIŞMASI

Bu haber 14 Mayıs 2020 - 7:43 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ AMATÖR SPOR KLÜPLERİ İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
Çiğli Belediye Başkanı ve Çiğli Belediyespor Başkanı Utku Gümrükçü çok konuşulacak bir çağrıya imza attı.

İşte o açıklama:

BASINA VE KAMUOYUNA
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ülkemizde de olağanüstü bir süreç yaşanmaktadır. Bu olağanüstü süreç, hem ekonomi hem de ulusal ve uluslararası spor müsabakalarını olumsuz etkilemiş, hayat durma noktasına gelmiştir.

Çiğli Belediyespor olarak bizim de mücadele ettiğimiz TFF Bal Ligi ile ilgili süreç ise belirsizliğini korumaktadır.
Yaşanan bu salgın nedeniyle ülke ekonomisi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelirlerindeki düşüsün yanı sıra sponsor gelirlerindeki gerilemenin de ayrıca bilincindeyiz. Bu bilinçle Çiğli Belediyespor olarak amatör ligde tüm sezon kıyasıya mücadele ettiğimiz rakiplerimizin, ekonomik olarak ne gibi sıkıntılar yaşadığını ve maddi/manevi ne ağır bedeller ödendiğinin de farkındayız.

Biz Çiğli Belediyespor olarak önümüzdeki sezon bir üst lige çıkmamız durumunda TFF’ den elde edeceğimiz katılım ücretinin %30’unu bu sezon bizimle birlikte TFF Bal Ligi 10. Grupta mücadele eden ve üst lige çıkamayan takımlar arasında paylaştırmak istiyoruz.

Ekonomik olarak hali hazırda dar boğazda bulunduğumuz ve önümüzdeki süreçte de sıkıntı yaşayacağımızı öngördüğümüz rakiplerimize bu destek ile bir nebze olsun yardımcı olacağımızı düşünüyoruz.

Sahadaki ezeli rakiplerimiz, aynı zamanda ebedi dostlarımızdır. Bu destekle, ulusal çapta bir fitilin ateşlenmesi en içten dileğimizdir.
​​​​​​​​​
​​​​​​Utku Gümrükçü
Çiğli Belediyespor Başkanı

SON DAKİKA