SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Bu haber 07 Şubat 2019 - 8:40 'de eklendi ve 136 views kez görüntülendi.

CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UTKU GÜMRÜKÇÜ KAMU KURUMLARINI VE PARTİLERİ ZİYARET ETTİ
“Çiğli’de hiç kimseyi ötekileştirmeden eşit hizmet vereceğiz”

Çiğli’de CHP ve İYİ PARTİ’nin ortak adayı Utku Gümrükçü, seçim çalışmalarına devam ediyor.
GÜMRÜKÇÜ İLÇE BAŞKANI ÖZCAN İLE BİRLİKTE ZİYARET TURUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü, İlçe Başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çiğli Kaymakamlığı, Çiğli Emniyet Müdürlüğü ve partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etti.
“HER KESİMLE GÖRÜŞECEĞİM”
Utku Gümrükçü, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım ancak aynı zamanda İyi Parti’nin de belediye başkan adayıyım, bu sorumlulukla çalışmalarıma başladım. Önümüzdeki süreçte MHP ve AKP başta olmak üzere diğer partileri de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
“YENİ PROJELERLE GELİYORUZ”

Hedeflerini de açıklayan Gümrükçü, “Ortak akılla, kimseyi ötekileştirmeden, bütün Çiğli’yi kucaklayarak, yeni projelerle, sandıktan rekor oyla çıkacağız. Türkiye’de bir tek adam sistemi var, bu tek adam sistemi cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalmadı maalesef. Ancak bizim belediye seçimlerini Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna çevirmemiz lazım. Cumhur İttifakı’nın karşısında Millet İttifakı’nın adayı olarak, tek adayla girmemiz gerektiği görüşlerimizi bütün siyasi partilere ifade ettik. Onun dışında bu seçimlerden Millet İttifakı’nın adayı olarak en yüksek oyla çıktığımız takdirde bunun Türkiye’deki demokratikleşme ve tek adam rejimine karşı olan mücadelede önemli bir mesaj olacağını kendilerine ifade ettik.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA