SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU GÜMRÜKÇÜ İZKENT’TE KONUŞTU

UTKU GÜMRÜKÇÜ İZKENT’TE KONUŞTU
Bu haber 02 Mart 2019 - 17:10 'de eklendi ve 211 views kez görüntülendi.

ÇİĞLİ’DE SEÇİM OFİSLERİ AÇILIŞ MARATONU
Haber/Sait TEMUR
CHP Çiğli ilçe başkanlığı belediye başkan adayı Utku Gümrükçü’nün de katılımı ile mahalle seçim bürolarını açmaya devam ediyor.
BİR GÜNDE DÖRT SEÇİM BÜROSU
Bugün açılışı yapılan mahalleler:
1- Evka-5
2- İzkent
3- Egekent
4- Çağdaş
İLÇE BAŞKANI MERT ÖZCAN: “HEDEFİMİZ %75 OY ALMAK”


Egekent seçim ofisinin açılışında coşkulu kalabalığa konuşan CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, “biz bu seçimi şimdiden kazandık. Hedefimiz en az %75 oy alarak Büyükşehir adayımız Sayın Tunç Soyer’in de rekor oyla seçilmesine katkı yapmaktır. Bu süreçte hepinizin daha çok çalışması bize güç katacaktır” dedi. Açılış törenine ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyesi adayları ve yüzlerce mahalle sakini katıldı.
GÜMRÜKÇÜ KENDİ MAHALLESİNE SESLENDİ

İlçe başkanı Özcan’dan sonra İzkent sakinlerine konuşan Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü, “Annem ve Babam 30 yıl önce burada yapılan bir kooperatife üye olmuştu, kurayı da ben çekmiştim. 30 yıllık komşunuz, bir kardeşiniz olarak bugün de belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. 30 bin nüfus ile ilçe olan Çiğli bugün 200 bin nüfuslu bir kent.” dedi.
ÇİĞLİ’NİN GELECEĞİNİ PLANLAYACAĞIZ
Nüfus artışı nedeniyle Çiğli’nin sorunlarının da büyüdüğünü ifade eden Gümrükçü, “sizlerin desteğine sadece seçim sürecinde değil seçimlerden sonra da ihtiyacımız var. Benden hizmet talep edeceksiniz, beni çalışmaya zorlayacaksınız ben de proje üreteceğim. Ben hedeflerimi gerçekleştiremezsem siyaseten başarısız olurum. Sizlerle birlikte Çiğli’nin geleceğini planlayacağız ve Türkiye’ye örnek bir kent yaratacağız.” dedi.
SEÇİM BÜROSU’NUN AÇILIŞINI YAPTI

Konuşmalardan sonra İzkentlilerle birlikte seçim ofisinin açılışını yapan ilçe başkanı Mert Özcan ve Utku Gümrükçü mahalle sakinleriyle sohbet edip sorunları not aldılar.
Gümrükçü, ilçe başkanı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Egekent ve Çağdaş mahallelerindeki seçim ofislerini yapmak üzere ayrıldılar.
İLÇE ÖRGÜTÜ YENİ SEÇİM BÜROLARINI AÇMAYA DEVAM EDİYOR
3 Mart Pazar günü açılacak seçim büroları ise şöyle:
1- Gazi Mustafa Kemal Atatürk / Saat: 13.00
2- Uğur Mumcu / Saat:14.00
3- Küçük Çiğli / Saat: 15.00
4- Ataşehir / Saat:16.00
5- Yenimahalle / Saat 17.00


POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA