SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU GÜMRÜKÇÜ EMEKÇİLERE DESTEK VERDİ

UTKU GÜMRÜKÇÜ EMEKÇİLERE DESTEK VERDİ
Bu haber 08 Şubat 2019 - 20:22 'de eklendi ve 134 views kez görüntülendi.

Haber/Sait TEMUR
CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UTKU GÜMRÜKÇÜ TARİŞ DİRENİŞİNDE
TARİŞ’te işten atılan emekçiler 94 gündür direniyor.
BASIN AÇIKLAMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
İzmir Çiğli’de bulunan TARİŞ Zeytinyağı fabrikasında işten atılan ve 94 gündür direnen işçilere destek amacıyla düzenlenen basın açıklamasına DİSK genel başkanı Arzu Çerkezoğlu, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, DİSK Ege bölge başkanı Memiş Sarı, sendikaların bölge temsilcileri, kitle örgütleri ve yüzlerce işçi katıldı.
UTKU GÜMRÜKÇÜ: “EEMEKÇİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü de Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklamasına katılarak haklarını geri isteyen işçilere destek verdi. Gümrükçü, “bügüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da elçiyi ve emeği savunmaya devam edeceğiz. Bükün burada büyük bir dayanışmayı ortaya koyuyoruz. Nerede bir haksızlık varsa orada olacağız. Umarım TARİŞ emekçileri de bu mücadeleyi kazanacaktır” Dedi.
ARZU ÇERKEZOĞLU: “TARİŞ İŞÇİLERİ YALNIZ DEĞİL”

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu konuşmasında “Krizin sorumlusu emekçiler değil AKP iktidarı ve patronlardır. 16 yıllık AKP iktidarının mağduru emekçiler olmuştur. 94 gündür burada direnen kardeşlerimiz sadece işlerini geri istiyorlar ve onlar yalnız değildir bu mücadeleyi birlikte kazanacağız” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA