SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU ÇAKIRÖZER GENÇLERLE BULUŞTU

UTKU ÇAKIRÖZER GENÇLERLE BULUŞTU
Bu haber 07 Ekim 2015 - 21:10 'de eklendi ve 670 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Eskişehir il ve Tepebaşı ilçe yöneticileriyle birlikte gençlerin olduğu mekanları ziyaret ettiler.
ÇAKIRÖZER’İN ÇALIŞMALARINA EŞİ DE KATILIYOR
Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde bulunan ve genelde ağırlığını gençlerin oluşturduğu kafeleri ziyaret eden Utku Çakırözer, eşi Alev Sibel Toral Çakırözer ve CHP örgütü, çoğunluğu öğrenci olan gençlerin sorunlarını dinledi.
ÇAKIRÖZER: “CHP’NİN SEÇİM BİLDİRGESİ GENÇLERE ADANDI”
Çakırözer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1 Kasım seçim bildirgesini gençlere adadığını belirterek, “Ülkeyi perişan duruma getiren 13 yıllık iktidarı siz gençler ile birlikte indirip yerine CHP iktidarını getireceğiz. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Sizin sıkıntılarınızın, sorunlarınızın da farkındayız. Sizi YÖK’ten kurtararak, üniversite harçlarını tamamen kaldıracağız. Öğrencilik döneminde kullandığınız kredileri mezun olduktan sonra daha bir iş bulamadan geri ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden kredi borçlarınızı iş buluncaya dek erteleyeceğiz. Çağımız bilgi ve teknoloji çağı. Aradığınız bir bilgiyi internetten hemen bulabiliyorsunuz. O yüzden biz de sizlere 1 GB Mobil interneti ücretsiz olarak sağlayacağımızı garanti ediyoruz” dedi.
“ÜNİVERSİTELERİ DAHA NİTELİKLİ HALE GETİRECEĞİZ”
Öğrencilerin masalarına konuk olarak birlikte çay içen Çakırözer, “Üniversitelerimizi daha nitelikli hale getirerek, dünya sıralamalarında ilk 500 ve ilk 200 arasına girmesini sağlayacağız. Bilimsel çalışmaların arttırılması ve üniversitelerimizin dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden ve hatta bu gelişmelere daha çok katkı koyan kurumlar olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA