SON DAKİKA

Haberertesi

TURAN HANÇERLİ RESMEN BELEDİYE BAŞKANI

TURAN HANÇERLİ RESMEN BELEDİYE BAŞKANI
Bu haber 04 Nisan 2019 - 7:55 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ENGELLİ BELEDİYE BAŞKANI TURAN HANÇERLİ MAZBATASINI ALDI
HABER/Sait TEMUR
Mazbatasını alan CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Yeni hayallere yelken açıyoruz. Avcılar’ı İstanbul’un en güzel ilçesi yapacağız.” dedi.
AVCILARLILARLA BİRLİKTE YÜRÜDÜ

Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelerek mazbatasını alan Hançerli’ye, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Avcılar İlçe Örgütü Başkanı Hasan Şeker ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Yerel seçimde yüzde 52,13 oy oranıyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Turan Hançerli, akşam saatlerinde mazbatasını aldı. Vatandaşların yoğun desteğiyle eşiliğinde mazbatasını alan Turan Hançerli, CHP Avcılar İlçe Örgütü’ne gelerek teşekkür konuşması yaptı. Seçim kampanyası boyunca kendisini destekleyen tüm Avcılarlılar’a teşekkür eden Hançerli, “Yeni hayallere yelken açıyoruz. Şimdiye kadar kurduğunuz tüm hayalleri büyütün. Avcılar’ı İstanbul’un en güzel ilçesi yapacağız.” dedi.
İMAMOĞLU İLE AKP’Lİ BELEDİYELER DE RAHAT EDECEK!

CHP Avcılar İlçe Örgütü’nde düzenlenen törende konuşan Hançerli, 31 Mart seçim sonuçlarının bir değişim hareketi başlattığını belirterek, “Artık ayrımcılığın olmadığı, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu bir Türkiye’ye daha yakınız” dedi. Turan Hançerli teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Artık ayrımcılığın olmadığı, herkesin mutlu ve huzurlu hissettiği bir Türkiye’ye daha yakınız artık. Ekrem Bey’in kazanmasına en çok Bağcılar ve Esenler sevinsin diyorum. Yıllardır Avcılar’a hizmet etmeyen İBB, Bağcılar’a ve Başakşehir’e de hizmet etmedi. Ekrem İmamoğlu ile Başakşehir ve Bağcılar da kurtulacak.” dedi

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA