SON DAKİKA

Haberertesi

TUNCELİ’DE DAVUTOĞLU GERGİNLİĞİ

TUNCELİ’DE DAVUTOĞLU GERGİNLİĞİ
Bu haber 23 Kasım 2014 - 14:48 'de eklendi ve 504 views kez görüntülendi.

KENTTE OLAĞANÜSTÜ HAL UYGULANDI
image
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tunceli gezisinde Tunceli Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cemevi’ni ziyaret etti.
TUNCELİ’DE HER YER POLİS
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tunceli ziyaretinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Valilik ziyaretinden iki saat önce şehir merkezi üzerinde Kobra helikopter kolu ile keşif yapıldı. Davutoğlu’nun Tunceli gezisi kapsamında geçeceği güzergahlar üzerinde çoğu noktaya polis özel harekat ve jandarma komando timleri ile Cobra, Akrep zırhlı araçları konuşlandırıldı. Davutoğlu’nun ziyaret ettiği yerlerde hakim tepelerde ve çatılarda çok sayıda keskin nişancı silahıyla donatılmış özel harekat polislerinin olduğu görüldü 1500 polisin de takviye olarak getirildiği, bazı cadde ve sokakların ulaşıma kapatıldığı kentte çok sıkı önlem alan güvenlik güçleri, protestocuların yürüyüşüne izinsiz olduğu gerekçesiyle engel oldu.
POROTESTO GÖSTERİLERİ
image
Başbakan Davutoğlu’nun valilikte bulunduğu sırada kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokak üzerinde toplanan yaklaşık 300 kişi, Davutoğlu aleyhinde sloganlar atmaya başladı. Bir süre ’Gezi şehitleri ölümsüzdür’, ’Ali İsmail ölümsüzdür’,’ Dersim’den defol’ sloganları atan göstericiler, Başbakan Davutoğlu’nun cemevinin ardından ziyaret edeceği Tunceli Belediye binası önüne gitmek için yürüyüşe geçti.
GAZ BOMBALARIYLA MÜDAHALE
Protestocuların yürümekte ısrar etmesi üzerine polis gruba gaz bombası ile müdahalede bulundu. Gaz bombalarından öğrencileri etkilenen bir dershane boşaltıldı. Polisin gaz bombası ile dağıttığı göstericiler, bir süre sonra yeniden toplanıp bekleyişini sürdürürken, polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA