SON DAKİKA

Haberertesi

TUNÇ SOYER OYUNU KULLANDI

TUNÇ SOYER OYUNU KULLANDI
Bu haber 31 Mart 2019 - 8:21 'de eklendi ve 30 views kez görüntülendi.

FRAGMAN BİTTİ, FİLM ŞİMDİ BAŞLIYOR
Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer, oyunu kullandı. Seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını dileyen Soyer, “Fragman bitti, film şimdi başlıyor” dedi.
SOYER AİLESİ SEFERİHİSAR’DA SANDIK BAŞINA GİTTİ
Millet İttifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer, oyunu kullanmak için Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde bulunan 80. Yıl İlkokulu’na eşi Neptün ve kızı Duygu Soyer ile birlikte geldi. Okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Soyer, oy kullanmak için sıraya girdi.
SOYER; “HER SEÇİM BİR DEMOKRASİ SINAVIDIR”
Sıranın kendisine gelmesinin ardından sandık görevlilerine iyi çalışmalar diledi. Soyer oyunu 1083 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra seçime yönelik değerlendirmede bulunan Soyer, “Güzel bir maratondu. Tatlı bir telaştı. Fragman bitti, film asıl şimdi başlıyor. Bundan sonrası daha yoğun olacak. Her seçim aslında demokrasi sınavıdır. Ben bugün de herkesin bu sınavdan başarılı bir şekilde geçeceğini umuyorum. Milletimizin başarılı bir sınav vereceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA