SON DAKİKA

Haberertesi

ŞİŞLİ’DE SAĞLIKÇILARA VEFA

ŞİŞLİ’DE SAĞLIKÇILARA VEFA
Bu haber 12 Mart 2021 - 19:24 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
MUAMMER KESKİN SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

ZOR DÖNEMDE KOL KOLA MÜCADELE

Şişli Belediyesi, hak temelli anlayışıyla pandemi sürecinden bu yana komşuları ve sağlık çalışanlarının her zaman yanında oldu. Ülkemizde ilk Covid-19 vakasının görülmesinden itibaren, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Okmeydanı Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi başta olmak üzere ilçedeki diğer hastaneler,  aile  sağlık merkezleri, sağlık ocakları, okullar, ibadethaneler ve eczanelerin dezenfekte ve ilaçlamaları düzenli olarak gerçekleştirildi. Bu süreçte; 204.469 komşusunun sağlık alanındaki temel hizmetlerden yararlanmasına öncülük eden Şişli Belediyesi, 11.961 kişiye diş polikliniği ve 654 kişiye de evde sağlık hizmeti götürdü.
 
ŞİŞLİ BELEDİYESİNDEN YAŞAMSAL DESTEK
Şişli Belediyesi, pandemi döneminde sağlık çalışanlarına konaklama, ulaşım, gıda ve koruyucu malzeme dağıtımı gibi pek çok alanda destek verdi.
Belediye bünyesinde geçtiğimiz Eylül ayı hizmete açılan Şişli Dikimevi’nde, üretilen maske, tulum ve tıbbi giyim malzemeleri sağlık çalışanlarına dağıtıldı. Yine Gastro İnisiyatifi Platformu öncülüğünde, 144 gıda üreticisinden sağlanan destekle sağlık çalışanlarına yemek paketleri gönderildi.
 
BAŞKAN KESKİN; “TEŞEKKÜR BOCUMUZ VAR”

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir açıklamada bulunan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Keskin bu konuda, “Gerek ilçemiz, gerekse ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecindeki gece gündüz demeden öz verili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkürü bir borç biliyorum. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA