SON DAKİKA

Haberertesi

SEÇİLMEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADI

SEÇİLMEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Bu haber 11 Mart 2019 - 7:13 'de eklendi ve 35 views kez görüntülendi.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RIZA AKPOLAT SORUN ÇÖZÜYOR
HABER/Sait TEMUR
Seçimlere 20 gün kaldı. Belediye başkan adayları yoğun seçim çalışması yapıyorlar. Ancak bunlardan bir farklı bir çalışma yöntemiyle dikkat çekiyor.
SEÇİLMİŞ BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat farklı bir çalışma yöntemiyle öne çıkıyor. Akpolat, kimi zaman “Maça gideceğiz ama otobüs bulamadık” diyen gençlere anında otobüs tahsis ederek onları deplesmanda maça uğurluyor. Kimi zaman mahallelerde tespit ettiği sorunu klasik siyasetçiler gibi “not almak” yerine hemen çözüme kavuşturuyor.
MAHALLEYİ TEHLİKEDEN KURTARDI: “İNSAN HAYATI SEÇİMLERDEN DAHA ÖNEMLİ”

Geçtiğimiz günlerde Dikilitaş mahallesinde seçmenleri ziyaret eden Akpolat çöken bir istinat duvarına kayıtsız kalmadığı gibi tehlike arz ede bir duvar için de önlem alınmasını sağladı. Akpolat bu konuda şunları ifade etti. “Dikilitaş’ta bir istinat duvarının çökerek mahalleliyi mağdur ettiğini görünce kayıtsız kalmadım; duvar yapımına başlandı. Bugün inşaatı kontrol etmek için uğradım. Ardından, yıkılma tehlikesi olan başka bir istinat duvarını yerinde inceledim ve gerekli önlemin alınmasını sağladım. İnsan hayatı seçimlerden daha önemli.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA