SON DAKİKA

Haberertesi

RIZA AKPOLAT’TAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

RIZA AKPOLAT’TAN ÖNEMLİ ZİYARETLER
Bu haber 14 Şubat 2019 - 7:44 'de eklendi ve 306 views kez görüntülendi.

CHP BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RIZA AKPOLAT BİR DİZİ PROTOKOL ZİYARETİ YAPTI
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, CHP Beşiktaş ilçe başkanı Burak Tanışık ile birlikte ilçede bulunan kamu kurumları ve partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etti.
KİMLERE GİTTİ?

Rıza Akpolat ve Burak Tanışık ziyaretler kapsamında Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Beşiktaş Müftüsü Mehmet Uslu, Ak Parti İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Cemil Celal Kösedağı, İYİ Parti İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, HDP İlçe Eşbaşkanları Dilek Başalan ve Orhan Özöner, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, ve Türkiye Ermenileri Patrikliği Patrik Genel Vekili Başepiskopos Aram Ateşyan ile görüşerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.
AKPOLAT: “BEŞİKTAŞ’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Akpolat, “Kaymakamlık makamı başta olmak üzere diğer kurumları ve partilerin ilçe başkan ve yöneticilerini ziyaret ederek Beşiktaş için hazırladığımız projelerimizi anlattık ve kendilerinden bileği ve önerilerini aldık. 31 Mart’tan sonra Beşiktaş’ı birlikte yöneteceğiz. Her kurum ve her yurttaş Beşiktaş için söz sahibi olacak. Bu ziyaretlerimiz de gördüğümüz ilgiden son derece memnun oldum. İlgileri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA