SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARI’NDA FARKLI BİR DERNEK

ODUNPAZARI’NDA FARKLI BİR DERNEK
Bu haber 07 Ekim 2015 - 7:19 'de eklendi ve 430 views kez görüntülendi.

ÇÖLYAK’LA YAŞAM DERNEĞİ AÇILDI
Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Arasta Çarşısındaki dernek açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Hicran Niron ve Çölyak Derneği üyeleri katıldı.
“ÇÖLYAK BİR HASTALIK DEĞİL”
Dernek açılışında Başkan Kurt, Çölyak’ın bir hastalık olmadığını, doğal bir şey olduğunu ve Odunpazarı Belediyesi olarak yapılabilecek her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı.
BAŞKAN KURT: “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”
Başkan Kurt açılışta yaptığı konuşmasında, “Çölyakla Yaşam Derneği’ni faaliyete geçirenlere teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kurt, “Açtığınız dernek sayesinde Türkiye ve Eskişehir’de yaşanan Çölyak hastalığına dikkat çektiniz. Açtığınız bu dernek sayesinde Çölyak’ın bir hastalık olmadığı doğal bir şey olduğunu daha kolay anlatabilirsiniz. İnşallah bu işi biraz daha büyütür ve geliştiririz. Odunpazarı Belediyesi olarak Eskişehir Çölyakla Yaşam Derneği ve Çölyak hastaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.
BAŞKAN’A BİLGİ VERDİLER
Açılışın ardından derneği gezen Başkan Kurt, içeride sergilenen Glutensiz gıdarlar hakkında bilgi aldı. Dernek üyeleri Başkan Kurt’a glutensiz gıdaları temin etme konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Başkan Kurt, “Yaşanan bu sıkıntının giderilmesi için Odunpazarı Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA