SON DAKİKA

Haberertesi

NURETTİN SÖZEN TURAN HANÇERLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

NURETTİN SÖZEN TURAN HANÇERLİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 15 Mayıs 2019 - 17:47 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

“TURAN HANÇERLİ’NİN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”
1989-1994 yılları arasında Sosyaldemokrat Halkçı Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 2002-2007 yılları arasında ise Sivas Milletvekilliği yapan Nurettin Sözen, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı döneminde metro, hızlı tramvay, doğalgaz, yayalaştırma projeleri, arıtma ve çöp işleme tesisleri gibi hayati projelere imza atan Nurettin Sözen, Avcılar Belediyesi’nde Turan Hançerli’yle bir araya geldi.
Projeler konuşuldu
Hançerli’nin 31 Mart Seçimleri kampanyasına da destek veren Sözen, görüşmede başkanlığı dönemindeki deneyimlerini paylaştı. Ziyarette güncel siyasi konuların yanısıra Turan Hançerli’nin Avcılar’a yönelik projeleri de gündeme geldi.
Tasarrufa dikkat çekti

İşsizliğin, enflasyonun ve hayat pahalılığının can yakıcı boyutlara ulaştığını ifade eden Sözen, Turan Hançerli’nin ekonomik konulardaki tutumluluğunu olumlu bulduğunu söyledi. Sözen, Hançerli’nin Avcılar’da örnek ve başarılı projelere imza atacağına inandığını belirtti.
Hançerli: “Sözen’i örnek alacağım”
Nurettin Sözen’in ortaya koyduğu değerlerin takipçisi olacağını ifade eden Turan Hançerli ise, “Nurettin Hocam’ın İstanbul’da yaptığı gibi, ben de Avcılar’da ilklere imza atacağım” dedi. Hançerli görüşmenin ardından, “Seçim sürecimizde birçok kez bize destek veren İBB eski Başkanımız Nurettin Sözen ile Avcılar’da gerçekleştireceğimiz projelerimizi konuştuk. Değerli hocama ziyareti için çok teşekkür ederim” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA