SON DAKİKA

Haberertesi

NARLIDERE’DE HEDEF KALKINMA

NARLIDERE’DE HEDEF KALKINMA
Bu haber 15 Mayıs 2019 - 17:38 'de eklendi ve 22 views kez görüntülendi.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN SÖZ VERDİ
Narlıdere esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçeye ve geleceğe yönelik düşüncelerini halkla paylaştı. 5 yılda Narlıdere ekonomisini yüzde yüz büyüteceklerini söyleyen Başkan Engin “Hizmet kalitesini artırarak tasarruf sağlayacağız” dedi.

HEM HİZMET, HEM TASASARRUF

5 yıl boyunca hayata geçirecekleri projeleri ve ilçenin geleceğine yönelik düşüncelerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Engin, hem tasarruf sağlayacaklarını hem de hizmet kalitesini artıracaklarını söyledi.

“İZMİR’İN YENİ ÇEKİM MERKEZİ NARLIDERE OLACAK”


Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Verimli bir ay geçirdik. Park- Bahçeler ve Temizlik İşleri’nde personel yapımızı güçlendirdik, mazot giderlerimizden büyük tasarruf sağladık. Tedbir uygularken hizmet kalitemizden de ödün vermiyoruz, sürekli kendimizi geliştiriyoruz. 5 yıl içinde, sokakları ve caddeleriyle, modern işletme ruhuyla Narlıderemizi yaşayan bir ilçe haline getireceğiz. İçinden geçilen gidilen bir kent olmaktan çıkarıp, cazibe merkezi haline getireceğiz. Narlıdere ekonomisini yüzde yüz büyüteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA