SON DAKİKA

Haberertesi

NARLIDERE’DE 18 MART KUTLAMASI

NARLIDERE’DE 18 MART KUTLAMASI
Bu haber 19 Mart 2021 - 8:11 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ÇANAKKALE ZAFERİNE COŞKULU KUTLAMA

18 Mart Çanakkale Zaferi, 106. Yıldönümünde Narlıdere’de de unutulmadı. Narlıdere Şehitliği’nde düzenlenen törende, şehitlerin huzuruna çıkıldı, mezarlara karanfil bırakıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Çanakkale Destanımızı bir kez daha onur ve gururla anıyor, Başta Ulu Önderimiz Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımıza minnetimizi sunuyoruz” dedi.
 
ATATÜRK ANITINA KARANFİL BIRAKILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla Narlıdere’de düzenlenen tören, Atatürk ve Şehitler Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz tarafından şehitler için dua edildi. Törene; Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İstihkam Yüzbaşı İbrahim Sarıgöz, Belediye Başkanı Ali Engin, şehit aileleri ve gaziler, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

BAŞKAN ENGİN; “ONUR VE GURURLA ANIYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Çanakkale Zaferimizi, 106’ncı yılında da onur ve gururla anıyor, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

KAYMAKAM DERVİŞOĞLU; “MİNNETLE ANIYORUZ”
Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “18 Mart Destanı’nı bizlere yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.
 
İstihkam Yüzbaşı İbrahim Sarıgöz “Yokluk ve imkansızlıklara rağmen bizlere bu zaferi yaşatan, vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA