SON DAKİKA

Haberertesi

NARLIDERE PROTOKOLÜ İFTAR SOFRASINDA

NARLIDERE PROTOKOLÜ İFTAR SOFRASINDA
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 9:55 'de eklendi ve 17 views kez görüntülendi.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN İLÇE YÖNETİCİLERİNE İFTAR VERDİ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçe protokolünü iftar sofrasında ağırladı. Kaymakam Süleyman Hurrem Aksoy, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve idarecilerin katıldığı iftarda konuşan Başkan Engin “Birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmez” dedi.
 
DOSTLUK VE BARIŞ MESAJLARI
Sahilevleri’nde gerçekleşen buluşmaya; Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy’un yanı sıra, siyasi partilerin ilçe başkanları, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz’in duaları ile iftar yapıldı. 100’e yakın davetlinin katıldığı yemekte, dostluk ve barış mesajları verildi.

BAŞKAN ENGİN: “HUZURUMUZU KİMSE BOZAMAZ”


Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ramazan’ın huzur, barış ve kardeşliğini, Narlıderemizin hoşgörüsü ile aynı sofrada buluşturduk. Kentimiz için birlikte hizmet ettiğimiz Sayın Kaymakamımıza ve tüm konuklarımıza, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmez” dedi.
 
KAYMAKAM AKSOY: “BİRLİKTE ÜRETİYOR, HAYATI PAYLAŞIYORUZ”

Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy “Bu geceyi bizler için düzenleyen Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizler Narlıdere için hizmet üreten kişileriz. Ramazan Ayı, dostluk ve dayanışma duygularının pekiştirildiği bir aydır. Böyle zamanlarda bir bütün olabilmenin ve hayatı paylaşmanın farkına varabiliyoruz. Önümüzdeki günlerin hep güzel geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA