SON DAKİKA

Haberertesi

MÜFTÜ VEKİLDEN TEPKİ: HAŞA

MÜFTÜ VEKİLDEN TEPKİ: HAŞA
Bu haber 17 Ocak 2014 - 11:54 'de eklendi ve 419 views kez görüntülendi.

AKP MİLLETVEKİLİNİN SÖZLERİNE TEPKİ YAĞIYOR
AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın Başbakan Erdoğan için ‘Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var’ dedi.
CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ İHSAN ÖZKES YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPARAK TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ
​AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın Başbakan Erdoğan için ‘Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var’ dediğine dair haberlere tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Ve emekli müftü İhsan Özkes şunları söyledi.
“Fani olan bir kulun baki olan Allah’a benzetilmesi büyük bir hezeyandır.”
​”Yaratan Allah ile yaratılan bir kişinin vasıflarının bir olması İslam inancı ile bağdaşmaz. Allah’ın vasıfları yalnız Allah’a aittir. Allah’ın vasıflarının bir şahıs üzerinde toplandığını ifade etmek alenen şirktir. ​Allah’ın vasıfları ile bir şahsın vasıfları bir ve aynı asla olamaz. ​1400 yıllık İslam geleneğinde böyle bir saçmalık ne duyulmuştur ne de görülmüştür. ​Sevgili peygamberimiz bile hem Allah’ın kulu hem de elçisidir. ​Fani olan bir kulun baki olan Allah’a benzetilmesi büyük bir hezeyandır. ​Kimi AKP’liler tarafından zaman zaman Tayyip Erdoğan’a kutsallık verme saçmalıkları görülmektedir ki bu sapkın yaklaşımlar yüce dinimizle taban tabana zıttır. ​Açık seçik şirk olan bu yakıştırmayı şiddetle ne nefretle kınıyorum.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA