SON DAKİKA

Haberertesi

MUAMMER KESKİN PROJELERİNİ ANLATTI

MUAMMER KESKİN PROJELERİNİ ANLATTI
Bu haber 05 Mart 2019 - 7:33 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

ŞİŞLİ’DE TEMİZ SİYASET VE EŞİT HİZMETE ADIM ADIM
Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Cevahir Otel’de düzenlediği “Hayalimdeki Şişli’yi Açıklıyorum” isimli proje tanıtım buluşmasında Şişli için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı.
YOĞUN KATILIM
Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları YıldırımKaya, AykutErdoğdu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Milletvekilleri Selin Sayek Böke, Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker ve Yüksel Mansur Kılınç, PM üyesi İlhan Cihaner ve da çok sayıda Şişlili katıldı.
“ULAŞILABİLİR BAŞKAN OLACAĞIM”

Muammer Keskin, konuşmasında “Vatandaş odaklı olacağız. Ulaşılabilir belediyenin ulaşılabilir Başkanı olacağım. İlk sözümüz , ‘nasıl yardımcı olabiliriz?’ son sözümüz ‘başka bir arzunuz var mı?’ olacak. Sizlerde Mahalle Meclisleri vasıtasıyla kararlara katılacaksınız. Her meseleye ortak akılla yaklaşacağız. Yerinde kentsel dönüşüme inanıyoruz. Afetle mücadelenin gerekleri yapılacak. Trafiğe kesin çözüm gelecek. 10 bin araçlık otopark yapacağız ve sadece Şişli’de oturanlar faydalanacak. Eleman eğitimleri düzenleyeceğiz. İlçede yaşayan ilçede kazanacak. 4 bin gencimize istihdam sağlayacağız. İhtiyaçları mahalle meclisleri belirleyecek. Kent Kart ile açlık sınırının altındaki ailelere destek vereceğiz. Şile’deki tesislerimizde 500 aileye birer hafta tatil sözümüz var. Belediyemizin bilim evleri var. Sayısını yükselteceğiz. Billboard ve pankartlarda benim fotoğraflarım yerine, hayatına renk katacağımız çocuklarımızın mutluluklarını göreceksiniz. Kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlıyız. Yaşamın her alanında bir arada olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA