SON DAKİKA

Haberertesi

MİLLETVEKİLLERİ AKGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLLERİ AKGÜN’Ü ZİYARET ETTİ
Bu haber 26 Temmuz 2015 - 10:29 'de eklendi ve 910 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ VEKİLLER BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN’ÜN PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİLER
CHP İstanbul milletvekilleri Ali Şeker ve Eren Erdem Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINI GEZDİLER
image
CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve Eren Erdem’i Büyükçekmece Belediyesi’nin tamamlanmak üzere olan yeni hizmet binasınI gezdiren Başkan Akgün, binanın teknik özellikleri hakkında bilgiler verdi.
HASAN AKGÜN: “YENİ BİNAMIZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret eden CHP Milletvekilleri Ali Şeker ve Eren Erdem, Türkiye’deki yaşanan son siyasi gelişmeleri değerlendirdiler. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarının da katıldığı ziyaret sonrasında, Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binası gezildi. Belediye binasın mimarisi ve hizmet anlayışı ile örnek bir bina olacağını belirten Başkan Akgün, “Büyükçekmece halkının yeni evi olan belediye hizmet binamız tamamlandığında Türkiye’de örnek gösterilecek bir belediye binası olacaktır. Gerek çok farklı mimarisi açısından, gerekse şeffaflık ve hizmet kalitesi açısından ayrıcalıklı bir belediye binası inşa ediyoruz. Yaklaşık 4 ay sonra tamamlanacak belediye binamız Büyükçekmece ailemize her açıdan kaliteli bir hizmet verecektir” ifadesini kullandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA