SON DAKİKA

Haberertesi

MENEMEN’DE DAYANIŞMA GÜNÜ

MENEMEN’DE DAYANIŞMA GÜNÜ
Bu haber 17 Aralık 2020 - 20:27 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP HUKUKSUZ İPTAL KARARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAK

CHP’li Meclis üyesi Deniz Karakurt’un kura ile Menemen Belediyesi Başkanvekili Seçilmesi İzmir 2. İdare Mahkemesi’nin kararıyla iptal edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl ve Menemen ilçe örgütü Menemen Cumhuriyet meydanında basın açıklaması yapacak.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
Belediye meclisinde yapılan “Başkanvekili” seçimde eşitlik bozulmayınca Meclis üyesi Deniz Karakurt kura ile başkanvekili seçilmişti.

MENEMEN BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Mahkemenin Başkanvekili seçimini iptal etmesi üzerine Menemen Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Demokrasi ve hak mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin temelini oluşturuyor. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından partimizin temeli olarak belirlenen bu kavramlarla ilgili mücadelemiz yaşam tarzımızdır ve taviz verilmesi söz konusu değildir” denildi.

MENEMENDE BÜYÜK BULUŞMA

18 Aralık Cuma günü saat 11:00’de Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek basın toplantısına, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları, İyi Parti İlçe Başkanları, Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve Menemen Belediyesi Başkan Vekili Avukat Deniz Karakurt katılacak.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA