SON DAKİKA

Haberertesi

MENEMEN’DE CHP’Lİ GENÇLER KARARLI

MENEMEN’DE CHP’Lİ GENÇLER KARARLI
Bu haber 07 Eylül 2021 - 7:09 'de eklendi ve 214 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
GENÇ CHP’Lİ EMİR SARI’DAN MÜCADELE SÖZÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen ilçe örgütü danışma kurulu yoğun bir katılımla yapıldı. Danışma kurulunda ilçe gençlik kolları Bbşkan yardımcısı Emir Sarı’nın konuşması damga vurdu.

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney’in açılış konuşması yaptığı danışmanı kuruluna CHP İzmir İl Başkan yardımcıları, Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan ve ilçe yöneticileri, Çiğli belediye başkanı Utku Gümrükçü ve çok sayıda partili katıldı.

EMİR SARI: “BU DÜZENİ GENÇLER DEĞİŞTİRECEK”

İlçe danışma kurulunda söz alan CHP Menemen ilçe gençlik kolları başkan yardımcısı Emir Sarı konuşmasında şunları söyledi. “Sayın İl Başkan Yardımcılarım, İlçe Başkanlarımız, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, değerli parti büyüklerim ve genç yoldaşlarım hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Ülkemiz gençliğinin AKP iktidarından başka iktidar görmediği 19 yılda umudunu kaybetmek üzere olan gençlerin umudu olmak için tüm enerjimizle siz  büyüklerimizin öncülüğünde partimizin bayrağını iktidarda dalgalandırmak için gece gündüz demeden Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak çalışacağız.
Biz gençler bu bozuk düzeni değiştireceğiz.

“Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak, biz o ümidin peşinden koşup Ülkemizi yeniden aydınlığa çıkartacagız.  Bize emanet edilen Cumhuriyeti hak ettiği yere getireceğiz ve bizden sonra gelecek nesillere laik, demoktarik, eğitim seviyesi yüksek, gençlerin gelecek kaygısı yaşamadığı, işsizliğin olmadığı, bir ülke bırakacağız.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde 19 yılda ülkemizi karanlığa ve umutsuzluğa sürükleyen, gençlerde özgüven eksikliği yaratan, işçi sınıfına değer vermeyen, üretimi desteklemeyen 19 yıllık kabusa son vermek için tüm gücümüzle çalışacak  kapı kapı, sokak sokak gezerek partimizi iktidar yapacagız. Kaynaklarımızı kullanmayı bilen Üreten Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.

Biz gençler ilk seçimde oy oylarımızı kullanacağız ve o sandıklara sahip çıkarak AKP İktidarın yolcu edeceğiz.
Lâik Demokratik Cumhuriyeti hep birlikte yeniden güçlendireceğiz.
Kardeşçe yaşanabilir bir ülke için yılmadan mücadele edeceğiz

Tüm bunları gerçekleştirmek için de en büyük görev biz gençlere düşüyor. Buradan bu salondaki tüm genç arkadaşlarıma sesleniyorum; iktidara yürüdüğümüz tarihi bir sürece şahitlik ediyoruz, hepimize önemli görevler düşüyor. Birlik beraberlik içerisinde üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğimize inancım tam. Sözlerime merhum Genel Başkanımız, Büyük devlet adamı Bülent Ecevit’in bir sözüyle son vermek istiyorum; “Gençlik, partimizin yan gücü değil öz gücüdür.” Hepinize öncelikle bugün burada olduğunuz için ve beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA