SON DAKİKA

Haberertesi

MEKTEBİM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

MEKTEBİM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Bu haber 22 Eylül 2015 - 19:56 'de eklendi ve 629 views kez görüntülendi.

MEKTEBİM KOEJİ KARTAL’DA EĞİTİME BAŞLADI
Mektebim Koleji Kartal Anaokulu Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla açıldı.
AÇILIŞI KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ALTINOK ÖZ YAPTI
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Mektebim Koleji CEO’su Faruk Tatar tarafından açılışı yapılan Mektebim Koleji Kartal Anaokulu eğitim öğretim faaliyetlerine başladı.
“MEKTEBİM” ADINI ATATÜRK’TEN ESİNLENEREK KOYDULAR
Adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji’nin Kartal’da yaptığı bu yatırımdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Öz, “İlçemizde böyle önemli eğitim kurumlarının yer alması çocuklarımızın geleceğine çok daha iyi bir yön verecektir. Özellikle okul öncesi eğitim bir çocuğun sosyal hayata adım attığı ve eğitim yaşamının ilk basamağı olduğundan çok önemsiyor ve değer veriyoruz. Biz çocuklarımıza; ümmetten millete geçiş yaptıran, özgür birey olmamızı sağlayan Atatürk’ü, silah arkadaşlarını öğretmeliyiz. Nelere saygı duyacaklarını çocuklara öğretebilirsek geleceğe de güvenli bakabiliriz. Bu kurumlar, verdikleri eğitim kalitesiyle ve karakteriyle önem arz ediyor. Bu eğitim yuvası Kartal’da çocuklarımızı aydınlık bir geleceğe taşıyacak. İlçemizde istihdam yaratacak. Herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
MEKTEBİM KURUMLARININ ANADOLU YAKASINDAKİ İKİNCİ KAMPÜSÜ
Mektebim Koleji’nin Anadolu yakasında Ümraniye-Ataşehir Kampüsünden sonra ikinci kampüs olduğunu belirten Mektebim Koleji CEO’su Faruk Tatar, “Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek verebilmek için var gücümüzle çalışıyor ve eğitim ağımızı genişletiyoruz. Okul öncesi eğitim kurumumuz için çok önemli bir kademedir. Bugün burada açtığımız okulumuz 200’ün üzerinde kontenjanı bulunan 10 derslik ve özel atölyelerden oluşan, sosyal, fiziki ve teknolojik alt yapısıyla modern ve çağdaş bir kampüstür. Mektebim Koleji markası, İstanbul başta olmak üzere çok yakında Türkiye’nin her noktasında kaliteli eğitim anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdürecektir” dedi. Açılış, öğrencilerin hazırladığı “Canlıları Koruyalım” deniz gösterileri, çeşitli aktiviteler ve oyunlarla program sona erdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA