SON DAKİKA

Haberertesi

MEHMET TÜM PAŞAKÖY’E SAHİP ÇIKTI

MEHMET TÜM PAŞAKÖY’E SAHİP ÇIKTI
Bu haber 02 Ağustos 2015 - 7:20 'de eklendi ve 515 views kez görüntülendi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ MEHMET TÜM ENERJİ SANTRALİNE KARŞI HALKLA BİRLİKTE DİRENECEKLERİNİ SÖYLEDİ
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Paşaköy mahallesinde SEKA arazisine yapılmak istenen “Kâğıt Üretim Tesisi ve Enerji Santrali” ne tepki gösterdi.
“ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”
Mehmet Tüm, “Paşaköylülerin tarım alanlarına, yaşam alanlarına sınır olan ve kentin kalbine yapılması planlanan bu termik santrale izin vermeyeceğiz. Yaşamımız ve çevremiz yandaş şirketlerin rant hırsına kurban edilemez” diyerek termik santral projesine tepki gösterdi. Önümüzdeki günlerde Paşaköy sakinleriyle buluşmayı planlayan Mehmet Tüm, mecliste konunun takipçisi olacağını, sonuna kadar direneceğini sözlerine ekledi.
“BALIKESİR SAHİPSİZ DEĞİL”
Tüm, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Çevremizi, yaşam alanımızı, doğamızı korumak için hukuk ve meclis iradesinin dışında gerekirse halk iradesine başvururuz. Balıkesir halkı doğasına sahip çıkacak, bu termik santrale karşı direnecektir. Bizlerde bu bölgenin vekilleri olarak diğer vekillerimizle dayanışma içinde, bu direnişin en ön safında yer alırız! Balıkesir halkına, bilgi vermeden, hukuksal süreci izlemeden, meslek odalarının, sendikaların, çevre örgütlerinin görüşünü almadan “ben yaptım oldu” zihniyetiyle termik santral kurulamaz! Bu hukuksuzluğa bu rant sevdasına izin vermeyeceğiz, Balıkesir sahipsiz değildir! Bu termik santralin her sürecini adım adım takibe alacağız!“

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA