SON DAKİKA

Haberertesi

MALTEPE’DE CHP MÜJDESİ

MALTEPE’DE CHP MÜJDESİ
Bu haber 21 Mart 2014 - 12:49 'de eklendi ve 621 views kez görüntülendi.

ALİ KILIÇ MALTEPE 30 MART ZAFERİNİ CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA MÜJDELEDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç’a destek vermek amaçlı, Maltepe Zümrütevler meydanında düzenlenen mitingde halka seslendi.
GECE MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM
Akşam saatlerinde gerçekleşen ve hava koşullarına aldırış etmeden gelen binlerce insanın olduğu günde, Kılıçdaroğlunu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, CHP CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, İstanbul Milletvekilleri Müslim Sarı, Kadir Gökmen Öğüt ve Celal Dinçer yalnız bırakmadı.
BU DÜZEN YIKILACAK
Sözü ilk olarak CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt aldı. Kadir Gökmen Öğüt, Kemal Kılıçdaroğlu’nu beklerken yaptığı konuşmada “Sizler bu mitingde haramilerin düzeninin yıkılacağının müjdesini veriyorsunuz. Size söz veriyorum bu düzen yıkılacak ve halkın refahı için Sosyal Demokratların insan odaklı belediyecili anlayışı hüküm sürecek “ dedi ve sözü meydana gelen Genel Başkanına bıraktı.
HARAMİLERİN İKTİDARINI YIKACAĞIZ
Sözü ‘Başbakan Kemal’ sloganları ile alan Kemal Kılıçdaroğlu; “ İnşallah oda olacak. Güzel bir Türkiye için, barış içinde yaşadığımız güzel bir Türkiye için başbakanlığa talibim. Şimdi İstanbul’da Sarıgül zamanıdır. Ele ele, kol kola ve omuz omuza durarak iktidar olma zamanı gelmiştir. Bakın uzun süredir bir kişi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyor. Aslında o adam başkanlık yapmıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan adam baş çalandır. 30 yıldır İstanbul’u yönetiyorlar. Soruyorum size ne yaptılar? İstanbul’u yönettiklerini söylüyorlar. İstanbul’u yönetmiyor, sömürüyorlar. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, temiz bir siyaset için inşallah temizleyeceğiz bunları. Bunlar ülkeyi yöneteceğiz diye çıktılar yola ama aksine ülkeyi soydular. Şimdi yeniden İstanbul’a talip, İstanbul gider ise kendilerinin de gideceğini biliyor. İstanbul’u 30 Mart’ta teslim aldığımızda Türkiye’nin kaderi değişecek. Huzur içinde yaşayan bir İstanbul inşa edeceğiz ve demokratik bir şehir için çalışacağız. 30 Mart’ta bir demokrasi bayramı için sandığa gideceğiz. Haramilerin iktidarını yıkıp, halkın iktidarını kurmak için gideceğiz”
EN BÜYÜK GÜVENCE SİZSİNİZ
Sözlerine seçimler için yaptığı çalışmalar hakkında konuşarak devam eden Kılıçdaroğlu; “ Bütün Türkiye’yi geziyorum. Kimliği ne olursa olsun herkese eşit mesafede durmaya özen gösteriyorum. Çünkü biz insan için çalışıyoruz. Bizim için yandaş yok, bizim için vatandaş var. Biz sorun olmak için değil, sorunları çözmek için geliyoruz. Kavga için değil, huzur ve barış için geliyoruz. Bugün bir diktatörün ülkeyi yönettiğini unutmayınız. Sadece kendisi ve ailesi için çalışan bir yönetimin olduğunu unutmayınız ve bunu herkese anlatınız. Gün bizim için değil çocuklarımız için ve onlara daha güzel bir gelecek bırakmak için yola çıktık. Onun mücadelesini vereceğiz ve bu mücadelede en büyük güvencem sizsiniz”
KILIÇDAROĞLU: “ALİ SİZLERE EMANET”
“Ali Kılıç sizin çocuğunuz. Onu zaten tanıyorsunuz. Çaba ve emek harcıyor. Çok çalışkan bir arkadaşımız ve çalışkanlığı ile buraya geldi. Onu size emanet ediyorum, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA