SON DAKİKA

Haberertesi
Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

MAÇ BİTTİ DOSTLUK DEVAM EDİYOR!

Bu haber 29 Kasım 2020 - 18:45 'de eklendi ve 27 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
EDREMİT’TE KAZANAN KÖRFEZİN SULTANLARI OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde haftanın önemli maçında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Edremit Belediyesi Altınolukspor liderliğe yükseldi. Karşılaşmada karşılıklı dostluk mesajları öne çıktı.

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN ÖRNEK TABLO

Karşılama sonrasında Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulüp Başkanı Filiz Sırma Uluç, Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ve  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu karşılıklı forma hediye ederek dostluk mesajları verdiler. 

KONUK GENEL SEKRETERDEN TEŞEKKÜR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu , Edremit’te spora yapılan yatırımların memnuniyet verici olduğunu belirterek, Başkan Selman Hasan Arslan, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti. 

ERDEM ASLANOĞLU: “EDREMİT’TE GÜZEL BİR DİYALOG KURDUK”
Aslanoğlu yaptığı açıklamada, İBB ile Edremit Belediyesi arasında ki diyalog ve işbirliğinin spor alanında da devam edeceğini ifade etti; “Spora yapılan yatırımların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İki kurum arasında özellikle uzun yıllardır tanıdığım değerli dostum Özel Kalem Müdürümüz Tayfun Canlı aracılığıyla güzel bir diyalog kurduk. Bugün sahada rakip olarak karşı karşıya geldik. Ancak sportif alanlarda ki projelere yan yanana birbirimize destek olacağız” dedi.

TAYFUN CANLI İBB’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ise, Başkan Selman Hasan Arslan’ın öncülüğünde sportif alanda önemli yatırımlar yapıldığını kaydetti. Canlı, “İBB gibi ülkemizin en büyük kurumlarından birisinin bizlerin yanında olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere İBB yetkililerine ve bugün konuğumuz olan değerli dostum ve başarılarıyla gururlandığımız İBBSK Genel Sekreterimiz Erdem Aslanoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

SON DAKİKA